Áprilisi horoszkóp – 2018

2018. április 01.
A tavasz kirobbanó energiája téged is magával ragad.

KOS

Születésnapod hónapjában négy égitest is meglátogatja a születési jegyedet. A Nap elsősorban a fizikai aktivitást, az életkedvet növeli. A Merkúr felgyorsítja a kommunikációdat, néha pedig elhamarkodott döntésekre sarkall. A Vénusz hatására könnyen eshetsz szerelembe. Az Uránusz, a váratlan eseményekért felelős égitest pedig annyira jól érzi magát, hogy segítségével szinte a lehetetlen is valóra válhat.

BIKA

Aki a Bika jegyében született, szereti a kényelmet és a biztonságot. A Hold a te születési jegyedet tiszteli meg néhány napig. Kapcsolatba lép az álmok bolygójával, a Neptunusszal, és hihetetlenül fantáziadússá tesz. Bármilyen fontos dologban szeretnél dönteni, ebben a hónapban segítséget kapsz. Egyre jobb a szervezőképességed. Mindig a helyén kezeled a dolgokat.

IKREK

Kiemelten fontossá válnak a baráti kapcsolataid. Harmonikusan tudtok együttműködni, nemcsak akkor, ha szórakozásról van szó, hanem a legkomolyabb ügyekben is. Olyan feladatokat kapsz, amelyeket akár otthonról, esetleg utazás közben is elvégezhetsz. Szükséged lesz modern kommunikációs eszközökre. Az életed szinte minden perce mostanában a nyilvánosság előtt zajlik.

RÁK

Mivel ezzel a hónappal az asztrológiai újév is elindul, tekintsd úgy, hogy egy új élet kezdődik számodra. Bátran fordulj a nyilvánosság felé, és ne tétovázz, ha valahol be kell mutatnod a tudásodat. A Kos jegyében tartózkodó négy fontos égitest a hivatás megújulását, felpezsdülését hozza. Ne habozz, ha újdonságba kell belevágnod, de a régóta dédelgetett álmaidról se feledkezz meg.

OROSZLÁN

Az önmagadba vetett hit most megtérül. Óriási benned a hajtóerő. Vállalod a legképtelenebbnek tűnő kihívásokat is, és sikerre viszel mindent, amibe belekezdesz. A hónap elején ha esetleg új munkahelyet keresel, rátalálhatsz az álomhivatásra. Jól teszed, ha nem halogatod a döntést, mert hamar elillan a lehetőség. Más esetekben egy új képzés keltheti fel a figyelmedet.

SZŰZ

Érzelmi kérdésekben most a Mars befolyásol. Ez a harcias égitest néha elhamarkodottá tesz. Ne veszítsd el a fejed. Diplomáciával, sokkal többre jutsz, mit dühkitöréssel. A szerencsét hozó Jupiter támogatja, hogy új kapcsolatokat építs. Arra azonban ügyelj, hogy senkit ne hozz előnyös helyzetbe más kárára. Inkább járj lassabban, megfontoltabban. Bölcsességed meghozza az eredményét.

MÉRLEG

A te születési jegyed pontosan szemben található a Kos jegyével. Ami neki a személyiségét alakítja, az számodra a külvilággal vagy a partnerrel való kapcsolatodban lehet számottevő. Jelenleg szinte követeled a társadtól, hogy mindenben vesse alá magát az akaratodnak. Beveted az összes trükköt. Fáradhatatlanul győzködöd, hogy tévedhetetlen vagy.

SKORPIÓ

A Jupiter még mindig érezteti hatását a születési jegyedben. Kapcsolatba kerül a Plútóval. Ezáltal fantasztikus belső erőre teszel szert. Szervezőkészséged felülmúlhatatlan. Használd ki ezt a hónapot, hiszen nemcsak a tavasz ereje, hanem a benned lévő ambíció is motivál. Elsősorban a munkádban tudsz eredményt felmutatni, de a párkapcsolatodat is harmonikussá teheted.

NYILAS

Energiában nem lesz hiányod. Használd pozitívan, valósítsd meg az ötleteidet. Minden helyzetben, amikor fontos a döntésképesség, kitűnően megállod a helyed. Tele vagy ambícióval. Olyan dolgokat is megvalósíthatsz, amelyek korábban lehetetlennek tűntek. Jelenleg a Kos havában járunk. Ez az időszak temperamentumban hasonló hozzád. Amennyiben társat is keresel, növekvő vonzerőd ebben is segít.

BAK

Koncentrálj az otthonodra, a családodra. Minden tevékenység, amit az érdekükben végzel, sikeres lehet. Családtagjaid akár még egy induló, új vállalkozásban is partnerek lehetnek. Fontos, hogy határozott és döntésképes legyél. A születési jegyedben járó Szaturnusz céltudatot, kitartást ad. Egy új ismeretség romantikus húrokat pendít meg a szívedben. Ez ritka, szép pillanatokat adhat.

VÍZÖNTŐ

Kitűnő életszakaszban jársz. A Jupiter a hivatásodban támogat. Kapcsolata a Plútóval néhány korábban akadályozott területedet is rendbe hoz. Kiváló lehetőségek kerülnek az utadba. A kommunikációd is sokat javul. Határozott vagy, ugyanakkor nem utasítod el mások véleményét. Kivételesen te vagy az, aki megtalálja az arany középutat.

HALAK

Az anyagiak kerülnek a középpontba. Sokat dolgozol. Ennek kézzel fogható és a bankszámládon nyomon követhető lesz az eredménye. Ne hagyd magad eltéríteni a céljaidtól. Néhányan megpróbálhatnak félrevezetni, de benned sokkal több a céltudat, minthogy meginognál. Ha külföldi utat tervezel, ebben a hónapban több kedvező lehetőségre is rábukkanhatsz.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Anthony Ginsbrook Unsplash