Szeptemberi horoszkóp – 2020

2020. szeptember 01.
Pozitív érzések, higgadt gondolatok, mágikus személyiségek jellemzik ezt a hónapot.

KOS

A Mars még néhány napot a születési jegyedben tölt. Használd pozitívan az általa nyújtott pluszenergiát, fordulj például a sport felé. Nemcsak levezeti az energiáidat, de szellemileg is jót tesz, kevésbé leszel ingerlékeny. Hivatásod területén három égitest gyülekezik, sokat dolgozol. A munkában is találd meg azokat a célokat, amelyek előrevisznek. Magánéletben első a megértés és a diplomácia.

BIKA

Mindent egyszerre akarsz elvégezni, de figyelj rá, hogy ne hajtsd túl magad. Hidd el, semmi nem lesz jobb, ha halmozod a teendőket. Egy késő nyári utazás belefér ebbe az időszakba, de tartsd be az aktuális szabályokat. Barátokkal, régebbi ismerősökkel alkalmad lesz tisztázni néhány korábbi félreértést. Az eltelt idő alatt megvizsgáltad a problémákat, és sokkal megértőbb lettél.

IKREK

Uralkodó bolygód, a Merkúr most a család és az otthon területén jár. Elsősorban ezek a témák lesznek számodra fontosak. Jó alkalom adódhat egy kisebb tatarozásra, esetleg új bútor vásárlására. Alaposan megfontolod, hogy mire költöd a pénzt. Találhatsz néhány alkalmi vételt, amelyek nagy örömet okoznak. Közlekedésben, házimunkában légy nagyon óvatos. Meggondolatlan mozdulatokkal, figyelmetlenségekkel kell számolnod.

RÁK

A szerelem bolygója, a Vénusz a születési jegyedben jár. Ez egy annyira pozitív hatású égitest, hogy még akkor sem tud rosszat hozni, ha éppen egy nehéz természetű bolygóval kerül kapcsolatba. Jelenleg a Plútó az, ami éppen szemben áll a Vénusszal. Tele leszel a legszebb érzésekkel, de nagyon nehezedre esik kimutatni őket. Kimondani pedig szinte lehetetlen. Egy lágy pillantás azonban többet ér minden szónál.

OROSZLÁN

A Nap, bár elhagyta a születési jegyedet, mégis fontos területen tartózkodik. A pénz, a jövedelem, a gazdálkodás és a beosztás kerül előtérbe. Elsősorban az utóbbi, ami neked most kihívást jelent. Nagyvonalúságod jelenleg egy kicsit a háttérbe szorul. Higgadtan kell végiggondolnod a költségvetésedet. Párkapcsolatban sokkal gördülékenyebben kommunikálsz, mint korábban. Ez előnyös helyzetet teremt.

Olvastad már?

SZŰZ

Gyönyörű szakasz kezdődik, elsősorban a szerelem területén. Aki szingli, párra találhat, akinek pedig már van társa, szép érzelmekkel búcsúztathatja a nyarat. Születésnapodra ne kérj lehetetlent. Örülj mindennek, elsősorban a jó szónak, amikor valaki köszönt. A szerénység mindig a legfőbb jellemvonásod volt. Legyen ez most is így. Kreatív területeken pedig szinte szárnyalsz.

MÉRLEG

A Vénusz számodra az iránymutató bolygó. Most szépen elfoglalta pozícióját a hivatásod területén, így biztos, hogy sikerekre számíthatsz. Baráti támogatásból is jut bőven. Az is várható, hogy a nyár végét különféle társasági eseményekkel teszed emlékezetessé. Nem kizárt azonban az sem, hogy az átlagosnál több időt töltesz otthon. Ennek oka lehet a magad elé tűzött, nagyon szigorú napirend.

SKORPIÓ

A Hold néhány napon belül átszalad a születési jegyeden, emiatt pedig mindent elnézel magadnak. Szilárdan hiszed, hogy bármit gondolsz vagy teszel, az úgy helyes. Időnként azonban nem ártana mások érdekeit is figyelembe venni. A munkában lehetnek feszültségek. Az érzelmeid hullámvasútra kerülnek. Annyira dobog a szíved, hogy még egy párhuzamos kapcsolatba is belemennél.

NYILAS

Szigorú költségvetést kell előírnod magadnak. Abban reménykedsz, hogy majd valaki kisegít, de sokkal jobban jársz, ha önerőből oldod meg a dolgokat. Szerencsére belátható időn belül rendeződnek az anyagi ügyeid. Amennyiben önálló vagy, esetleg kreatív területen dolgozol, felcsillan a remény. Végre nyitottak az ötleteidre, és nem kell az íróasztal fiókjának dolgoznod.

BAK

Korábban már megélt események – vagy ahhoz igencsak hasonlóak – újra előfordulnak az életedben. Jó lenne, ha képes lennél őszintén és világosan beszélni a partnereddel. Lehet azonban olyan helyzet is, amikor éppen ő zárkózik el a problémák elől. Az biztos, hogy egymagad nehezen jutsz dűlőre. Ilyenkor érdemes elővenni a bölcsesség kártyát, és azt sem árt figyelembe venni, hogy az éremnek két oldala van.

VÍZÖNTŐ

Jó lenne, ha figyelnél a párodra. Nagyon sok dolga van, és szívesen fogadná a segítségedet. Könnyen lehet, hogy valamire az átlagosnál nagyobb összeget kell kifizetned. Ez egy darabig álmatlanságot okoz, de lassan belátod, hogy az eredmény kárpótol. Kommunikációdban végre határozottságot mutatsz. Amennyiben egy feletteseddel kell szót érteni, az most sikeres lehet.

HALAK

A születési jegyedben tartózkodó Neptunusz több másik égitesttel is kapcsolatba kerül. Ezek jelenleg nagyon pozitív kapcsolódások. Bármi, amit az elmúlt hónapokban csak terveztél, az most a megvalósulás útjára léphet. Kevésbé leszel bizonytalan. Fontos lesz számodra a becsület és a kitartás. Partnereddel minden jól alakul, ha megfelelően, azaz nyíltan és egyértelműen kommunikálsz.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!