Melyik a 6 legharagtartóbb csillagjegy?

2020. augusztus 20.
A haragtartás nem is olyan könnyű, ha jobban belegondolunk. Jó memóriára van szükségünk hozzá, hogy minden apró részletre emlékezzünk, miért is haragszunk a másik emberre. Ráadásul ahogy öregszünk, egyre több ilyen esetre kell emlékeznünk. Melyik csillagjegyek hajlamosak leginkább magukkal görgetni a sérelmeiket, kik azok, akik nehezen engedik el a haragot?

Sokáig, akár éveken át őrizgetni magunkban valaki felé vélt vagy valós sérelmeinket köztudottan nem tesz jót az egészségnek. Ám nem lehetetlen változtatni magunkon, ha felismerjük, hogy képtelenek vagyunk elengedni a haragot. Melyik hat csillagjegy bocsát meg legnehezebben másoknak bocsátanak, és hajlamos igazán a haragtartásra?

1. Skorpió (október 23. – november 21.)

Senki sem akarhat ujjat húzni egy Skorpióval, hiszen életre szóló leckét kaphat, ha magára haragítja. A haragtartás bajnokai a csillagjegy szülöttei, sosem felejtik el, ha valaki keresztbe tett nekik. Amilyen intenzitással és szenvedéllyel képesek szeretni, ugyanilyen elemi erővel haragszanak is. Nagyon nehéz elérni, hogy megbocsássanak. Ám letagadnunk is kár, ha valamit elkövettünk, mivel a Skorpiók a hazugságot gyűlölik a legjobban a világon.

2. Bika (április 20. – május 20.)

Ha megsértünk egy Bikát, a csillagjegy szülöttei képesek újra és újra lejátszani fejükben a jelentet. Valószínűleg nem akarják visszafizetni, amit ellenük elkövettek, ám ahányszor ismét találkozunk velük, eszükbe jut minden apró ballépés, amit ellenük elkövettek. Különösen főbenjáró bűn, ha a boldogságukat vagy az önképüket sértették meg.

3. Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok fejében van egy képzeletbeli táblázat, melybe mindenki mellé feljegyzik, amit valaha tettek vagy mondtak, különösen erős színnel, ha az ártott nekik, megsértette őket. Mindaddig képesek megbocsátani mások hibáit, míg az nem befolyásolja a karrierjüket, és könnyen elfelejtik a sértéseket, ha az nincs különösebb hatással az életükre. Ám ha vádaskodnak a feletteseiknél vagy bolondot csinálnak belőlük, nem valószínű, hogy valaha szóba állnak még azzal, aki ilyet követett el.

Olvastad már?

4. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Rengeteg emberrel van az Oroszlánok környezetében, így nem okoz számukra különösebb lelkiismeretfurdalást, hogy megszakítsák a kapcsolatot azzal, aki valamilyen módon árt nekik. Különösen akkor haragszanak meg másokra visszavonhatatlanul, ha megpróbálják elvitatni tőlük a dicsőséget, vagy áruláson kapnak valakit. De ha az egójukba taposnak, azt sem viselik túl jól a csillagjegy szülöttei. 

5. Kos (március 21. – április 19.)

Az a jó a Kosokban, hogy bármit teszünk, azonnal kapunk visszajelzést tőlük: nem kertelnek, megmondják, mivel haragítottuk őket magunkra. A csillagjegy szülötteinek az számít megbocsáthatatlan bűnnek, ha nem próbáljuk meg kijavítani az általunk elkövetett hibákat. Azt gondolhatjuk, hogy túltették magukat a konfliktuson, hiszen mosolyognak és barátságosak velünk, ám a tiszteletlenség, a tévedés és az árulás örök szálka marad bennük.

6. Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Azt gondolnánk, hogy egy olyan egyensúlyra törekvő és harmonikus csillagjegy, mint a Mérleg, nem tart haragot, ám ez csupán általánosságban igaz, vannak kivételes helyzetek. Illetve valószínűleg azért nem tudunk róla, hogy egy Mérleg haragszik ránk, mert annyira utálják a konfliktusokat, hogy egyszerűen nem mutatják ki inkább. Inkább kedvesek lesznek velünk, és csak magukban fortyognak tovább. Akár hosszú-hosszú évekig.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash