Három csillagjegy, akiknek egyszerűen nem megy a netes flörtölés

2020. augusztus 03.
Bár a randiappok segítségével könnyen és stresszementesen lehet a legkülönfélébb emberekkel ismerkedni és flörtölni, ha netes randizásról van szó, a következő három csillagjegy általában nincs a helyzet magaslatán.

randi_app

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos az egyik legmagabiztosabb csillagjegy, aki nyíltan felvállalja a vágyait. Éppen ezért egy Kos ismerkedő üzenete könnyen tűnhet önteltnek és énközpontúnak mások számára. Ha csak szexet keres, akkor egy Kos nem fogja arra pazarolni az idejét, hogy a napodról kérdezősködjön. Rögtön a tárgyra tér, és szégyentelenül bevallja, hogy csak egy kis szórakozásra vágyi,k és valószínűleg meg is kér rá, hogy ugorj át hozzá este. Egy ilyen kezdést – valljuk be – nem mindenki értékel, a Kosoknak tehát meggyűlhet a bajuk a netes társkereséssel.

Ezt olvastad már?

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Plútó által uralt Skorpiók szeretik a szexet, ezt pedig gyakran tudtára is adják a kiszemeltjüknek – van, hogy rögtön az első üzenetben. Lehet, hogy kezdetben csak finoman utalgatnak, például megjegyzik, hogy mennyire dögös vagy a fotódon, de biztos lehetsz benne, hogy minden üzenetüknek lesz szexuális felhangja. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Skorpiók csak kalandokra vágynának, hiszen igenis képesek elköteleződni egy hosszú távú kapcsolat mellett. A túlfűtött üzenetek és a szégyentelen flörtölés azonban egyeseknek már a túl sok kategóriába esik.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő egy nagyon intellektuális jegy, akinek az üzenetei is általában rendkívül egyediek. És hát pont ez az egyediség okozhat számukra problémát. A másik fél nem biztos, hogy úgy értelmezi a Vízöntő üzeneteit, ahogy a küldője szánta, ez pedig sok kínos félreértéshez, magyarázkodáshoz vezethet. És mivel ez a csillagjegy az idejét sem szereti pazarolni, ne lepődj meg, ha a beszélgetésetek elején rögtön bedobja a nehéz témákat, hogy lássa, kompatibilisek vagytok-e. Gond nélkül rákérdez 5 perc netes ismerettség után a gyerekvállalással, a rasszizmussal vagy éppen az etikus állattartással kapcsolatos véleményedre.

Fotó: Getty Images

Forrás: bustle.com