Ezzel a 3 csillagjeggyel soha ne oszd meg a titkaidat

2020. augusztus 23.
Nem feltétlenül akarnak ők rosszat, csak egyszerűen képtelenek titkot tartani...

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilas a csillagjegyek filozófusa, aki folyton az igazság nyomában van és mindig mindennek a végére akar járni. Egy nagyon élénk és karizmatikus csillagjegy, akinek híresen jó a történetmesélő képessége–- miközben imádja a drámát és hajlamos kicsit a túlzásra is. Légy hát óvatos, ha úgy döntesz, megosztod a Nyilassal egy féltett titkodat. Ha ugyanis túlságosan izgalmas vagy érdekes számára a történeted, akkor nem fogja tudni megállni, hogy ne adja tovább.

horoszkop-titok

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek a legpletykásabb csillagjegy, nem meglepő hát, hogy a titokkal kapcsolatban sem tudja tartani a száját. De mindezt nem rosszindulatból teszi. Nagyon nem is igazán tehet más, hiszen az uralkodó bolygója a Merkúr, amit gyakran csak hírvivőnek szoktak nevezni. Ha buliról van szó, az Ikrek mindig mindenben benne van – ám ha meglepetéspartit szeretnél valakinek szervezni, jobb, ha őt nem avatod be. Na nem mintha direkt el akarná rontani mások szórakozását, ő egyszerűen csak a saját szabályi szerint játszik. A komoly dolgokat azért viszonylag óvatosan tudja kezelni, de ha egy jó pletykáról van szó, nála nem mesél senki szórakoztatóbban.

Olvastad már?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Az Ikrek mellett a Szűznek is a Merkúr az uralkodó bolygója, a kommunikáció tehát számára is nagyon fontos. A Szűz nagyon szeret belefolyni mások életébe, és bizony előfordulhat, hogy ilyenkor önös szándék vezérli. Egy Szűz azt szereti, ha minden az ő kedve szerint történik, ha esetleg valamiben mégis ellenkeznél vele, és végül belebuksz a dologba, akkor számíts a bosszújára. Mindenkinek elmeséli majd a történteket, a nagy panaszkodás közben pedig hajlamos lehet olyan részleteket, titkokat is elárulni, amiket egyébként bizalmasan mondtál el neki.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Forrás: bustle.com