Februári horoszkóp – 2021

2021. február 01.
A Vízöntő havának hűségét a Halak érzékenysége követi.

KOS

Az év második hónapja is jól indul. Elsősorban anyagi területen számíthatsz pozitív dolgokra. Sokat dolgozol, és olyan felkérések is megtalálnak, amelyekre korábban nem számítottál. Állhatatosságra és kitartásra lesz szükséged. Minden befektetett energiád megtérül. Baráti kapcsolataid jól működnek, még akkor is, ha csak a virtuális térben találkoztok. Intellektusod magasan szárnyal.

februari-horoszkop-2021

BIKA

Az energikus Mars a születési jegyedben jár. Nem ismersz lehetetlent. Könnyen lehet, hogy túlhajtod a munkát. Amikor pedig elfáradsz, pihenés helyett inkább dühöngsz. Hívd segítségül uralkodó bolygódat, a Vénuszt. Jelenleg a romantikus kalandokat támogatja. Mire a Nap eléri a Halak jegyét, aki egyedülálló, akár még párra is találhat. A többiek számára is nyugodt, érzelemgazdag időszak következik.

IKREK

Ha volt korábban bármi nehézség a családodban, az most egy csapásra elillan. Elsősorban érzelmileg áll helyre a rend, de anyagi területen sem lehet okod panaszra. Keresed az intellektuális kihívásokat. Előfordulhat azonban, hogy okos helyett okoskodóvá válsz. Próbáld kikerülni az ilyen helyzeteket. Felettesed nyitott az ötleteidre. A rokonságból valaki megpróbál félrevezetni.

RÁK

Túlteng benned a kötelességtudat. Mindenben a maximumot kívánod nyújtani. A hónap első felében úgy véled, senki nem értékeli a teljesítményedet. Várd csak ki a végét! Amint a Nap eléri a Halak jegyét, minden kedvezővé válik. Pároddal tölts sok időt. Kiránduljatok, beszélgessetek. A harmonikus magánélet megalapozza a sikereket. Ha a foglalkozásod engedi, a nyilvánosság elé is léphetsz.

Ezt már láttad? 

OROSZLÁN

A párkapcsolatod kerül a fókuszba. Nagyon ragaszkodsz a nézeteidhez, ezzel időnként feszültséget teremtesz. Nincs szükség arra, hogy naponta hűséget fogadjatok egymásnak. A tettek sokkal többet jelentenek. Anyagi dolgaid rapszodikusan alakulnak. Egyszer fent, egyszer lent. A hónap vége nagy nyugalomban telik. Hivatásodban eredmény, talán még előrelépés is várhat.

SZŰZ

Valakihez nagyon erős érzelmekkel kötődsz. Fogadd a bizalmadba is, megtérül. Akár régi, akár új kapcsolatról van szó, a romantika lengi be a mindennapokat. A leghétköznapibb helyzetben is fantasztikus örömet tudtok egymásnak szerezni. Munkádban most elsősorban a szorgalmadra van szükség. Túlzó ötletekkel most nem érdemes megkeresni a főnöködet.

MÉRLEG

Számodra mindig a szerelem és a párkapcsolat a legfontosabb. Ebben a hónapban azonban nem mennek simán a dolgok. Rendszeresen összezördülsz azzal, akit szeretsz. Elsősorban több szabadságot szeretnél, de azt elvárod, hogy a társad minden percével elszámoljon. Amikor a Nap eléri a Halak jegyét, minden megváltozik. Békés körülményeket teremtesz.

SKORPIÓ

A szerelem és szenvedély jelenleg kéz a kézben jár. Párkapcsolatokban minden a legsimábban alakul. Együtt kizárólag csak jó dolgokat élhettek át. Időnként eszedbe jut a közeledő tavasz. Elsősorban az otthonodban szeretnél néhány változtatást. Érdemes előzetes költségvetést készítened. Sokkal biztosabb lehetsz a dolgodban, ha anyagilag tiszta a helyzet.

NYILAS

Kiterjedt ismeretségi körödnek egyre nagyobb hasznát veszed. Uralkodó bolygód a Jupiter most a Vízöntő jegyében jár. Szárnyra kap a képzeleted. A gondolatokat megvalósítás is követi, de kizárólag csak csapatmunkával. Találékonyan hasznosítod a kapcsolati tőkédet. A hónap második felében inkább az otthonodra, családodra koncentrálsz. Élvezed a szeretteid társaságát.

BAK

A hónap jó híre, hogy szerelemben nincs sem szabály, sem akadály. Akár egyedül, akár párkapcsolatban élsz, érzelmileg tökéletesen feltöltődsz. Az anyagi helyzeted azonban hullámzónak mutatkozik. Könnyen lehet, hogy sokkal többet kell költened, mint amit fedezni tudsz. Munkában izgalmas, kihívásokkal teli időszak közeledik. Megcsillanthatod tehetségedet, és előbb-utóbb ez pénzt is hoz.

VÍZÖNTŐ

A Nap még két hétig a születési jegyedben jár. Használd ki ennek az időszaknak az előnyeit. Most több lehetőséged van szakmai kibontakozásra. Olyan időszak ez, amikor szót tudsz érteni a főnökeiddel. Anyagi területen meglepetés érhet. Befut egy régen várt összeg, vagy egy egészen különleges tevékenység hoz pluszjövedelmet. A családi kapcsolatokban elsősorban a türelem a legnagyobb segítség.

HALAK

Hamarosan itt a te időd. Az égbolt vándorai inspiráló energiával töltenek fel. Fantáziád szárnyra kap. Minden alkalmat megragadsz, hogy barátaiddal beszélgess. Jó hangulatban telnek a napok. Nyitott vagy minden kapcsolatra. Amire érdemes figyelned, azok a kollégákkal és a főnökkel való kommunikáció. Néha, amikor elragad a jókedv, meggondolatlan lehetsz.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Unsplash

Olvass tovább!