Ez nyugtatja meg legjobban az egyes csillagjegyeket

2020. november 10.
A legrosszabb dolog, amit valakinek akkor mondhatunk, ha mérges, kétségtelenül az, hogy nyugodjon meg. Ez nagyjából olyan, mint amikor azt mondjuk, hogy nem lehetsz éhes, hiszen most ettél. Ahelyett azonban, hogy üres frázisokkal próbálnánk megnyugtatni valakit, próbálkozhatunk azzal a módszerrel is, amely a csillagjegye szerint a legjobban képes lecsillapítani.

Nem vagyunk egyformák, vannak higgadtabb és lobbanékonyabb természetű emberek. Ez megmutatkozik a csillagjegyek közötti különbségekben is. Vannak olyan jegyek, amelyek nehezen viselik a drámát, míg másokat szinte ez éltet. Ám bármilyen legyen is az alaptermészetünk, minden csillagjegy számára megvannak azok a módszerek, amelyek könnyen megnyugtatják, ha haragra gerjednek.

csillagjegy-nyugalom-zodiakus-horoszkop-asztrologia

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosoknak csak mondjuk azt, hogy igazuk van, nem számít, hogy mit mondanak vagy éreznek. Ha mindennel egyetértünk, a csillagjegy szülöttei érzik, hogy nincsenek egyedül, és nem ellenük vagyunk, így gyorsan megnyugszanak. A Kosoknak szükségük van a csapat egyetértésére. 

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikáknak fontos tudniuk, hogy minden rendben van, még akkor is, ha valójában semmi sincs rendben. Hitessük el velük, hogy nincs semmi baj, bármennyire is úgy érezzük, ennek pont az ellenkezője igaz. Keressünk olyan tényeket, amelyekbe kapaszkodhatnak, semmi sincs, ami megnyugtatóbb lenne a csillagjegy szülöttei számára. 

Ikrek (május 12. – június 20.)

Ha azt szeretnénk, hogy egy Ikrek jegyű ember megnyugodjon, hagyjuk magára. A csillagjegy szülöttei nem szeretik, ha háborgatja őket bárki vagy bármi, amikor idegesek valami miatt. Ők a kevesebb ember, kevesebb szorongás elvet vallják. 

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákok csak akkor képesek megnyugodni, ha ők úgy döntenek. Ez pedig általában akkor következik be, ha az általuk hozott új szabályt elfogadja a másik ember. A kontroll fontos a csillagjegy szülöttei számára: kontroll a másik ember, saját maguk és környezetük felett. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egy Oroszlán akkor nyugszik meg, ha egy Oroszlán meg akar nyugodni. Más szóval, a dráma és a teátrális jelenetek szerves részeit képezik az Oroszlánok hétköznapjainak, ám ez általában csupán színjáték: ha tapsolunk az előadásnak, véget ér, bármilyen rémes is volt a jelenet. 

Olvastad már?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A csillagjegy szülötteit a pénz nyugtatja meg. Nagyon fontosak a tárgyak, a javak és a vagyon a Szűz jegyűek számára, így ha problémánk támad velük, hívjuk meg őket egy kávéra és sütire. Ha tudják, hogy a másik ember fizeti a számlát, az felettébb megnyugtató számukra és enyhülést hoz. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Az egyetlen dolog, ami valóban megnyugtatja a Mérlegeket, az csak a vég lehet. Így jobb, ha megbékélünk azzal, hogy a Mérleg jegyű ismerőseink folyton idegesek valami miatt, mert nem sokat lehet tenni ellene, nem képes senki kibújni a bőréből. 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Könnyedén megnyugtathatjuk a csillagjegy szülötteit egy kedves ajándékkal. Bár nem is gondolnánk, de nagyon szeretik, ha kényeztetik őket, és akármilyen keménynek tűnnek, képesek meghatódni, ha valaki gondol rájuk. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha egy mérges Nyilassal van dolgunk, nagyban megkönnyítjük a saját életünket azzal, ha azonnal kisétálunk a szobából. Mivel a csillagjegy szülöttei rendkívül független emberek, akik képtelenek mások tanácsaira hallgatni, nem nyugszanak meg a szép szótól és értelmes érvektől sem. A legjobb tehát, ha teret adunk nekik, míg kitombolják magukat, és maguktól jönnek rá a megoldásra. 

Bak (december 22. – január 19.)

Nem kezdőknek való feladat egy Bak megnyugtatása, mivel a csillagjegy szülöttei általában nem képesek erre. Maguknak kell megbirkózniuk azzal, ami zavarja őket, elutasítanak minden segítséget és tanácsot. Ám nem is várják el senkitől, hogy megoldja helyettük a feladatokat és más viselje a felelősséget tetteikért. 

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő megnyugtatása teljes munkaidős állás, mivel a csillagjegy szülötteinek folyton akad, amiért szoronghatnak és kiborulhatnak. Túlságosan könnyen összezavarják őket az egymásnak ellentmondó hírek és tények, így mindig idegesek valami miatt. Ám szerencsére általában nem is várják mástól a megnyugtatást, saját megküzdési mechanizmusokat dolgoznak ki. 

Halak (február 19. – március 20.)

Ha a csillagjegy szülötteinek egyszer segítünk megnyugodni, onnantól függővé válnak a figyelmünkre, és ki is használják azt. Onnantól majd tőlünk várják a segítséget, a törődést minden alkalommal, erre nem árt felkészülni, mielőtt egy Halaknak nyújtjuk a segítő kezünk.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash