Júliusi horoszkóp – 2022

2022. július 01.
Előremutató gondolatok, pozitív alkotókedv jellemzi a csillagjegyeket júliusban. Pontosan mi vár rád a horoszkópod szerint?

KOS

Két komoly égi segítőd is van. Az erőt adó Mars és a szerencsét, bőséget jelentő Jupiter is a zodiákus jegyedben halad. A Mars már nem marad sokáig, de amíg a magadénak tudhatod, rendkívüli energiával ruház fel. Kiemelkedő a munkabírásod, és bár lehet, hogy ennek a hírnek nem örülsz, mert szeretnél végre szabadságra menni, de abban segít, hogy előre dolgozz és minden feladatot élvezettel tegyél rendbe.

juliusi-horoszkop-2022

BIKA

Uralkodó bolygód, a Vénusz jelenleg az Ikrek jegyében jár. Ennek hozadéka számodra, hogy vidáman töltöd a napjaidat. Jókedvűen keresed a barátaid társaságát. A társasági élet azonban költséges. Ezekben a hetekben gyakran nyúlsz mélyen a pénztárcádba, de hát végül is nyár van. Többet engedhetsz meg magadnak. Néhány új ismerőst is szerzel. Lelki stabilitásod páratlan.

IKREK

Fecsegős természeted most különösen előtérbe kerül. Óvatlanul adsz ki információkat. Egyes témákban, emberekkel pedig intrikus lehetsz. A pénzügyi terveidet most ne erőltesd. Gondolkozz, gyűjtsd az információkat, de a döntéseket inkább halaszd el. Előfordulhat, hogy a munkahelyi felettesed iránt többet érzel, mint ami szokványos lehet. Ha ilyesmi előfordul, inkább tartsd magadban.

RÁK

Most már javában a te hónapodban járunk. A Rák jegyére a nagyon intenzív érzelmek jellemzőek. Néhány napig a Hold-Plútó kapcsolata miatt ez még fokozottabban érezhető. Régi dolgokhoz ragaszkodsz, és olyasmit is nehezen engedsz el, aminek már régen lejárt az ideje. Nem kifejezetten tárgyakra gondolunk, sokkal inkább begyökeresedett szokásokra, gondolatokra. Szabadulj meg tőlük!

OROSZLÁN

A zodiákus csúcsragadózója vagy a hétköznapokban is. Most az érzelmekért felelős Hold teljes mértékben melléd szegődik: vonzóvá, ellenállhatatlanná tesz. Minden területen a boldogságot keresed és meg is találod. Ösztönösen vágysz rá, hogy az első legyél. Akik veled, vagy legalább a közeledben élnek, szerencsésnek érzik magukat. A melegség és szeretet, ami belőled árad, őket is bevonja.

SZŰZ

Nagyon fontossá válnak a barátaid. Optimizmus hatja át a személyiségedet. Ezzel képes leszel másoknak utat mutatni, ha kell. Minden egyéb esetben pedig a megbízhatóság mintaképe leszel. Körültekintően, összeszedetten valósítod meg a vállalásaidat. Párkapcsolatban az érzelmek teljes palettáján válogatsz a színek között. Közös célokat tűztök ki. Lehet ez izgalmas nyaralás, de bármi más is.

MÉRLEG

A hétköznapi munkát hivatástudat váltja fel. Határozott elképzeléseid vannak a jövőt illetően. Egyéb miatt is szívesen jársz a munkahelyedre: valaki megdobogtatja ott a szívedet. Szerencsére óvatos és mértéktartó leszel, ezzel a viselkedéssel a saját malmodra hajthatod a vizet. A kolléga, aki érdeklődik irántad, csak még érdekesebbnek, izgalmasabbnak tartja a személyiségedet.

SKORPIÓ

A nyári szabadság előtt még jön egy nagy roham. Az asztrológia hagyománya szerint neked is uralkodó bolygód a Mars. Nálad azonban másképpen viselkedik, mint a tüzes Kos jegyűek esetében. Kifogyhatatlan érzelmi energiád van. Nincs olyan esemény, vagy bármi, amit ne a legmélyebb érzelmeid szerint kezelnél. A nyár közepén szinte el sem hagyod a munkahelyedet. Oda kerül a fókuszpont.

NYILAS

Anyagi területen tapasztalsz előrelépést. Ahol eddig akadályokba ütköztél, ott most szabad lesz az út. Egy régebbi ismeretség mára érik be. Kedvez az időszak minden újításnak: uralkodó bolygód, a Jupiter a Kos jegyéből küldi neked a jobbnál jobb lehetőségeket. Nincs más dolgod, csak kezdeményezni. A Jupiter közelében halad a Mars. Szerelmi életedre pezsdítően hat.

BAK

Mozgalmas az életed. A Nap a párkapcsolatodra fókuszál. Szép, meghitt időszakra van kilátás. Szükség is van egymás szeretetére, hiszen néhány változás várható az otthonodban. Enyhébb esetben csak kisebb átrendezés vagy néhány új bútor, dekoráció, de nem elképzelhetetlen a költözés sem. Minden segítség, megértő szó most aranyat ér. Egy érdekes munkalehetőség is felbukkanhat.

VÍZÖNTŐ

Kitűnő életperiódusban vagy. A benned élő újító most szinte konzervatívvá válik. Mindent megfontolsz, tervezel és előre lefuttatod gondolatban a lehetőségeket. Mérlegelsz. Ez az időszak a későbbiekben még nagy hasznodra válik. Olyan ez, mintha igazán most válnál felnőtté. Anyagi területen is előrelépés várható, bár néha úgy érzed, lényegesen többet érdemelnél.

HALAK

Testvérekkel való kapcsolatod lehet rapszodikus. Néha a csillagokat lehozzátok egymásnak az égről, máskor haragszom rád játékba fogtok. Aki egyedüli gyerek, hasonlóan érezhet szomszédok, kollégák iránt. Szerencsére ebben a hónapban már minden adott, hogy kicsit visszavonulj. Új tájak, emberek, helyzetek megismerése segít, hogy a legjobbat tudd kihozni magadból.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!