Nagy nyári egészséghoroszkóp 2022

2022. június 13.
Nézd meg, a te csillagjegyednek mit ígérnek az égiek erre a nyárra a testi-lelki egészség terén!

Bár egyáltalán nem mindegy, mit hoz a jövő a szerelem vagy a pénzügyek terén, lássuk be, a legnagyobb érték az egészség. Érdemes tehát arra is odafigyelni, mit tartogat a 12 csillagjegynek a 2022-es nyári egészséghoroszkóp!

12 csillagjegy

Kos 

A Plútó törhet némi borsot az orrod alá a nyári hónapokban is, alacsonyabb lehet a fájdalomküszöböd, így az egyes kellemetlenségeket erősebbnek érezheted a kelleténél. Nem kell óriási gondoktól tartani, azt viszont jól teszed, ha legalább nyáron lassítasz kicsit, és nem pörögsz ezres fordulatszámon, mint máskor. Találd meg azt a jótékony dolgot, ami igazán kikapcsol: jógázz, meditálj, táncolj vagy járj rendszeresen masszázsra!

Bika

Mindenkinek, de neked ezen a nyáron különösen fontos, hogy mérsékeld a cukorbevitelt és hanyagold az alkoholfogyasztást! Elsősorban a Marsnak köszönhetően jóval fáradékonyabb lehetsz a megszokottnál és az édességek iránti vágyad is felerősödhet. Jobb, ha mégis ellenállsz a csábításnak, mert a pluszkilók mellett számos egészségi problémád adódhat a túlzott evésből!

Ikrek

Ne álltasd magad azzal, hogy ha lelkileg nem vagy teljesen jól, majd elmúlik magától! Ha homokba dugod a fejed, az nem, hogy nem segít, de még ronthat is a helyzeten! Egyáltalán nem szégyen pszichológus, vagy ha helyzet úgy kívánja, pszichiáter segítségét kérni. Ha rendeződnek a dolgaid odabent, nagy valószínűséggel azok a testi panaszaid is véget érnek, amik a lelki problémák miatt alakultak ki.

Rák

Ha valaki, akkor te pontosan tudod, mit jelent az egyszer fent, másszor lent az egészség terén. Fontos lenne, hogy ha még nem tetted meg, elkezdj rendszeresen olyan vitaminokat és ásványi anyagokat szedni, amikre személy szerint szükséged van, érdemes ehhez speciális laborvizsgálatot végeztetned, és ha az elmúlt egy évben nem voltál vérvételen, akkor egy általános állapotfelmérésre is bejelentkezned! Meglátod, gyorsabban összeszeded magad, mint gondolnád!

Oroszlán

Ha az utóbbi időben kicsit elszaladt veled a ló az étkezés terén, tökéletes alkalmat kínálnak a bolygók nyáron arra, hogy tudatosabban étkezz, és nemet mondja a kilengésekre. Természetesen nem szélsőséges diéták követését javasoljuk, sokkal inkább azt, hogy kis lépésekkel, lassan, de biztosan haladj a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészség felé! Túltengő energiádat vezesd le sporttal, és imádni fogod ezt a nyarat!

Szűz

A Mars bolygó a bolondját járathatja veled: hajlamossá válhatsz arra, hogy sokkal többet vállalj, mint amennyit a rendelkezésre álló időd vagy energiád megenged, emiatt egyrészt túlzottan kizsákmányolhatod magad, másrészt hatalmas stressznek teheted ki magad, arról nem is beszélve, hogy a kapcsolataidat is veszélybe sodorhatod ezáltal. Hidd el, nincs az a fizetés, ami miatt érdemes ennyi mindent kockára tenned!

Mérleg

A csillagok szerint ezekben a hónapokban hajlamosabbá válhatsz a gyulladásokra és arra, hogy túlerőltesd az izmaidat, ami felesleges fájdalommal árnyékolhatja be a nyári napokat. Ennek elejét veheted azzal, hogy nem vársz magadtól túl sokat az edzések során, sosem hagyod ki a bemelegítést és a nyújtást, a pihenőnapokat pedig nem elvesztegetett időnek tartod!

Skorpió

Szuper hírünk van, testileg igazán jó formában talál rád a nyár, ez azonban nem ok arra, hogy elodázd a szűrővizsgálatokat! Ugye, hogy hajlamos vagy ezen a téren is a halogatásra? Pedig sokkal jobb fellélegezni és időről időre megbizonyosodni arról, hogy minden rendben van! Melyik orvost kerested fel régebben a kelleténél?

Erős nő

Nyilas 

A horoszkóp szerint ezen a nyáron sok Nyilasnak kell időpontot kérnie a fogorvosnál, nemcsak a 6 havonta esedékes kontroll miatt, hanem azért, mert valamilyen fogászati probléma merül fel. Menj elébe a dolgoknak, és mutasd meg a fogaidat szakorvosnak akkor is, ha nem fáj semmid! 

Bak 

Tudjuk, tudjuk, hogy a tied az egyik legszívósabb csillagjegy, aki testileg, lelkileg és szellemileg is sokat bír. Ez azonban nem jelenti azt, hogy neked soha nem fájhat semmi vagy nem fáradhatsz el! Ha szükségét érzed, kérj orvosi segítséget vagy vegyél ki szabadságot, hidd el, ezek nélkül nem fog hosszan tartani a híres-neves erőd és teherbírásod!

Vízöntő

Nem lehet okod panaszra ezen a nyáron: a csillagok sok tekintetben a te malmodra hajtják a vizet, és ez a 2022-es egészségi állapotodra is igaz! Ezt azonban nem mindig tudod felhőtlenül kiélvezni, mert hajlamos vagy a hipochondriára, és azonnal a legrosszabbra gondolni, ha valami nincs rendben.

Halak

Az egész évre igaz, hogy a Jupiter bolygó a tenyerén hordoz, amit az egészség terén is érezhetsz. Tudnod kell azonban, hogy ez a planéta nemcsak a nagy szerencse, hanem a túlkapások bolygója is: emiatt könnyen túlzásba eshetsz az evéssel, az ivással és a káros szenvedélyekkel, fontos tehát, hogy ne bízd el magad túlzottan!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?