Szex, szakítás vagy álomrandi? Mutatjuk, melyik kristály lesz a segítségedre!

2022. október 11.
Mindegy, hogy meghitt romantikázásra vagy forró szexre vágysz, esetleg épp szakításra készülsz, a megfelelő kristály segíthet céljaid elérésében.

Manapság egyre többen hívják segítségül a különböző kristályok erejét, és azok, akik hisznek benne, meg vannak győződve róla, hogy minden élethelyzetre van megfelelő ásvány. Elmondjuk, milyen kristályok lehetnek segítségedre a szerelmi életed menedzselésében.

A forró szexhez: Vörös karneol

A kristályrajongók egyik kedvence képes javítani önbizalmunkat, emellett fokozza a spontaneitást és a szexuális energiákat. Szabadjára engedi ősi, vad ösztöneinket, kreativitást és felszabadultságot csal elő belőlünk. Nyugodtan vigyük magunkkal a randira, vagy ha biztosak vagyunk a dolgunkban, rejtsük az ágyunk alá az igazán forró éjszaka érdekében.

kristaly-szex-szerelem-szakitas-ezo

Az álomrandihoz: Smaragd

Mivel drágakőről van szó, a smaragd beszerzése nem kis befektetés, de hát ki mondta, hogy az álomrandit ingyen osztogatják. A hatás érdekében egyébként nincs szükség csiszolt darabra, így akár valamivel olcsóbban is hozzájuthatunk (ne lepődjünk meg, ha ez kicsit opálosabb vagy színében különbözik a jellegzetesen zöld, hagyományos smaragdtól). A smaragd a termékenység, a jó szerencse, a vitalitás köve, és egyben a családi kötelékeket is erősíti. Hosszan tartó, valódi szerelemre épülő kapcsolathoz segíthet hozzá minket, ha magunkkal visszük a randikra.

Szakításhoz: Fekete obszidián

Az obszidián a kristályok „testőre” – védelmező ereje van, segít leszerelni a negatív energiákat, vagyis tökéletes társ lehet, ha szakítani készülünk. A szakítós beszélgetések sosem könnyűek, és ezen nyilván egy kristály sem tud változtatni, de az obszidián talán segíthet, hogy a negatív energiák kevésbé férkőzzenek belénk, és hogy tiszta szívvel le tudjuk zárni azt a kapcsolatot, ami már nem szolgált minket.

Forrás: Cosmopolitan US Fotó: Getty Images

Olvass tovább!