Novemberi horoszkóp 2023: a Rák szenvedélyre számíthat, a Mérleg anyagi javakra

2023. november 01.
A közelgő év vége célratörővé tesz. Mindent bevetsz, hogy eredményes legyél. Melyik csillagjegynek mit hoz a november?
Novemberi horoszkóp 2023

KOS

Megérett az idő a változtatásra, a személyiséged alakítása vált aktuálissá. Ügyelj a pénzedre és arra, hogy a nagy átalakulás ne csapolja meg a kelleténél jobban a bankszámládat. A munkában szükség lesz precizitásra: inkább többször is ellenőrizd le azt, amit elvégeztél. Elképzelhető, hogy egy felettesed következetlen. Bólints arra, amit mond, de cselekedj a saját belátásod szerint.

BIKA

Egyszerre több vasat tartasz a tűzben. A párkapcsolatodban hol a legjobb, hol pedig a legrosszabb oldaladat mutatod, de konfliktus csak akkor alakul ki, ha pénzről van szó. A párod több esetben is számolatlanul költ. Az üzleti életben, kommunikációban hatékony leszel, és semmilyen munkától nem riadsz vissza. Kifejezetten élvezed, ha kihívások elé állítanak, és hogy pezseg az élet.

IKREK

Kissé szertelenül indul a hónap, még önellentmondásba is keveredhetsz. A családod kikerekedett szemmel nézi, hogyan változol óráról órára, de szerencsére hamar elmúlik a zavar. A munkahelyeden jobb, ha nem irányítod magadra a figyelmet, mert most olyan a kisugárzásod, hogy még az is szívesen beléd köt, aki korábban észre sem vett. Vedd fel a titokzatosság maszkját és legyél udvarias. Ez mindig hatásos.

RÁK

Bővül a baráti köröd, furcsa helyekről és helyzetekből érkezhetnek új emberek az életedbe. Amennyiben alkotó vagy bármilyen kreatív területen mozogsz, a most kibontakozó kapcsolatok a jövőben sokat jelenthetnek. Váratlan szenvedély is megperzselhet. Valószínűleg eszedbe sem jut, hogy bárkit észrevegyél, különösen ha van párod, de vannak kivédhetetlen pillanatok.

OROSZLÁN

Váratlanul nagyobb költséggel kell számolnod. A lakásodban lehet szükség javításra, vagy pedig egy családtagod kér segítséget. Szerencsére van mihez nyúlnod, és egyáltalán nem bánod, hogy így alakul a helyzet. Nemcsak a meleg szívedet, de kitűnő szervezőkészségedet is megcsillogtathatod. Egy távoli rokon vagy ismerős pletykát indíthat el, ezt még csírájában kellene elfojtani.

SZŰZ

Ragaszkodsz az elképzeléseidhez, a makacsság pedig párkapcsolati feszültséget is hozhat. Mindeközben a megértést új ismeretségek között keresed. Mindenképpen be akarod bizonyítani, hogy a tiéd a helyes út. Figyelj azonban arra, hogy nem mindenki barát, aki annak mondja magát. Ahogy telnek a napok, megérkezik a megoldás, és újra megtalálod a pároddal a közös hangot.

MÉRLEG

Izgalmasan alakulnak a pénzügyeid, lesz bőven bevételed és kiadásod is. Ez a hullámzás azonban nem szegi a kedved. Boldogan vásárolsz, az sem kizárt, hogy már most elkezded a kisebb karácsonyi ajándékok beszerzését. Minden napod jó hangulatban telik, a napi rutin is kedvezően alakul. Több olyan feladat is megtalál, amely kifejezetten a profilodba illik.

SKORPIÓ

Kutató kedved nem csökken, szeretnél mindennek a mélyére látni. Kisebb csoportot alkotnak az égitestek a születési jegyedben, ennek megfelelően kapsz hideget és meleget is. Ilyen a párkapcsolati helyzeted is: néha idegesítően makacs vagy, máskor azonban bármit megteszel a párod kedvéért. Titokzatos, egyben erélyes kommunikációval nincs számodra lehetetlen.

NYILAS

Anyagi javakban nem lesz hiányod. Olyan hónap ez, amikor a pénz szinte nem számít, számolatlanul költöd. Elsősorban a családodnak szeretnél örömet szerezni, de magadat sem hagyod ki a sorból. Ha egyedülálló vagy, egy flörtből komolyabb kapcsolat is kialakulhat. Akiknek pedig van stabil kapcsolatuk, ne lepődjenek meg, ha találkoznak egy vonzó idegennel.

BAK

Minden önálló kezdeményezésed sikert hozhat, ne fogd vissza magad, még akkor se, ha látszólag szokatlan dologra készülsz. Aki mer, az nyer. A főnököd is nyitott az ötleteidre, legyél bátor és tudasd vele, hogy mit gondolsz jónak. Elképzelhető, hogy anyagilag is előre léphetsz. Kapcsolataidat jól tudod hasznosítani, ne gondold, hogy visszaélsz bárki jóindulatával.

VÍZÖNTŐ
Ezekben a hetekben ügyesen fordítod mások jóindulatát a magad hasznára. Annyira jól kommunikálsz, hogy minden vágyad teljesül. A főnököd észre sem veszi, hogy a te kottádból játszik. A magánélet és a hivatás között sikerül egyensúlyt teremtened, sőt az sem lehetetlen, hogy bővül a családod. Ez téged meglep, de látod a többiek örömét, és ez nagyon boldoggá tesz.

HALAK

Örömödet leled egy titkos kapcsolatban. Izgalmas órák, napok várnak. Egyelőre többek érdekei miatt nem hozható nyilvánosságra a boldogságod. Ez nem zavar, hiszen így annyit álmodozhatsz, amennyit csak akarsz. Utazással kapcsolatban jó ötleteid lehetnek, mielőtt azonban elkötelezed magad, nézz utána, mennyi az út valós költsége.  

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images