Ezek a csillagjegyek keverednek legnagyobb eséllyel szerelmi háromszögbe

2023. október 11.
Vannak, akik körül egyszerűen zajlik az élet és a párkapcsolataik sosem alakulnak simán. Az asztrológus elárulta, melyek azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb eséllyel gabalyodnak szerelmi háromszögbe.
Csillagjegy horoszkóp szerelmi háromszög
  • A párkapcsolatok nem mindig egyszerűek, főleg az alábbi csillagjegyeknek.
  • Ezek a csillagjegyek gyakran kifejezetten élvezik a szerelmi életük körüli káoszt és feszültséget.
  • Az asztrológus szerint azon csillagjegyek számára a párkapcsolat inkább a kísérletezésről szól, semmint elköteleződésről, akik gyakran kerülnek szerelmi háromszögbe.

Nem vagyunk egyformák. Van, akinek szüksége van a pezsgésre, káoszra és feszültségre a szerelmi életében, míg mások a stabil kiegyensúlyozottságot keresik. Az asztrológus szerint vannak olyan csillagjegyek, akik képtelenek az első találkozások izgalma nélkül élni. Ők azok, akik a leggyakrabban keverednek szerelmi háromszögekbe.

Bár gyakran döntésképtelenséggel vádolják őket, valójában inkább tudatosan nem sietnek azzal, hogy elkötelezzék magukat egyik vagy másik ember mellett. Mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akik az asztrológus szerint újra és újra szerelmi háromszögben találják magukat!

Az Ikrek (május 21. – június 21.) gyakran keveredik szerelmi háromszögbe

A kíváncsiság az Ikrek életének mozgatórugója. Ez a szerelmi kapcsolataik meghatározója is. Ám ez nem csak azt jelenti, hogy ugyanazzal az emberrel szeretik felfedezni a szenvedély mélységeit, de azt is, hogy gyakran találják magukat egyszerre több párkapcsolatban is. A szerelemben próbálják nem túl komolyan venni magukat. Fontosak számukra az intellektuális kihívást jelentő beszélgetések. Kommunikációs képességeiknek köszönhetően tulajdonképpen erőfeszítés nélkül kerülnek újabb és újabb kapcsolatokba. Élvezzék a pezsgő szerelmi életüket a csillagjegy szülöttei, ám próbáljanak nem megbántani senkit közben.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) gyakran keveredik szerelmi háromszögbe

A Mérleg akaratán kívül is folyton flörtöl, így ő az a csillagjegy, aki önkéntelenül is szerelmi háromszög közepén találja magát

A Mérleg akaratán kívül is folyton flörtöl, így ő az a csillagjegy, aki önkéntelenül is szerelmi háromszög közepén találja magát

Bár a Mérlegek jól érzik magukat egy régimódi romantikus kapcsolatban, gyakran okoz számukra komoly kihívást, hogy hűségesek maradjanak. A flörtölés ugyanis a lételemük. Könnyen elköteleződnek valaki mellett, ám ugyanilyen könnyen ígérik ezt meg több embernek is egyszerre. A csillagjegy szülöttei gyakran találják magukat önkéntelenül is szerelmi háromszögben. Főleg, hogy nem szívesen bántanak meg másokat. Ám jó, ha észben tartják, hogy ha nem döntenek határozottan, az néha még jobban összezavarja a viszonyokat.

A Nyilas (november 22. – december 21.) gyakran keveredik szerelmi háromszögbe

Szabadon szárnyaló csillagjegy a Nyilas. Sokszor tartanak a tűzben egyszerre több vasat is. Mindig az újabb és újabb kalandot keresik, nem csak az utazásban, a szerelemben is. Sokkal egyszerűbb, ha a Nyilasok már a kezdetektől a nyitott kapcsolat mellett teszik le a voksukat. A túl erős kötöttségek és határok depresszióssá tehetik a csillagjegy szülötteit. Számukra mindennél fontosabb, hogy a szerelemben következmények nélkül önmaguk lehessenek. Nem árt erről szólniuk viszont már az elején a másik embernek.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash