Ezek a leginstabilabb csillagjegyek a horoszkóp szerint

2023. október 18.
Vannak olyan csillagjegyek az asztrológus szerint, akik maguk sem tudják, mit akarnak majd a következő percben. Az életük meglepetések sorozata. Önmaguk és a környezetük számára is.
  • Valószínűleg mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse, akit minimum szeszélyesnek nevezhetünk, de akkor még finoman fogalmaztunk.
  • Az asztrológus szerint három olyan csillagjegy is van, akik kifejezetten instabil személyiségek.
  • Ez a személyiségvonás nem mindig jelent rosszat!

Lehet, hogy egy kollégánk az, akinek folyton van egy kifogása, éppen miért nem tartotta be a határidőket. Vagy éppen egy barátunk az, aki tízkor elmegy ennivalót venni, majd fél órával később innivalóért is. A szeszélyes, néha már instabilnak is nevezhető személyiség folyton meglepetést okoz, nem csak másoknak, saját magának is. 

Az asztrológus elárulta, mely csillagjegyekre jellemző leginkább az instabil személyiség a horoszkópjuk szerint!

1. A Halak (február 19. – március 21.) gyakran instabil a horoszkópjuk szerint

A Víz jegyűek közül a Halak az, aki gyakran instabil. Amint veszélyt érez, azonnal menekülőre fogja. A csillagjegy szülöttei pánikszerűen elrohannak, képtelenek ott maradni, különösen, ha bántották őket. De azt sem igazán tudhatjuk, hányadán állunk velük. Egyik nap még kedvesek, legközelebb viszont távolságtartók.

2. Az Ikrek (május 21. – június 21.) gyakran instabil a horoszkópjuk szerint

Az Ikrekben mintha két különböző ember lakna, ami miatt gyakran váltogatják munkahelyüket, párkapcsolataikat

Az Ikrekben mintha két különböző ember lakna, ami miatt gyakran váltogatják munkahelyüket, párkapcsolataikat

Gyakran elhangzik, hogy az Ikrek jegyűek olyanok, mintha két különböző ember lakna bennük, így mindig káosz dúl bennük. Egyik nap még saját üzletbe akarnak kezdeni, másnap viszont eldöntik, hogy elutaznak, mert ki akarják élvezni az egyedüllétet. Gyakran váltogatják a munkahelyüket, hobbijukat, kapcsolataikat és barátaikat. Ha meg is találják az egyensúlyt, a csillagjegy szülöttei is roppant produktívak és hatékonyak lehetnek. Ez azonban nem tart sokáig.

3. A Nyilas (november 22. – december 21.) gyakran instabil a horoszkópjuk szerint

Új munka, utazás, kalandok – a Nyilast folyton hajtja a belső meggyőződésük. A csillagjegy szimbóluma egy félig ember, félig ló alak, így a kettősség jellemzi a Nyilasokat is. Az állati ösztön és az emberi intelligencia kettőse küzd a csillagjegy szülötteiben. A szimbólum emberi fele tartja a fegyvert, a nyilat, ami sosem tudhatjuk, mire céloz éppen. A csillagjegy szülötteinek lételeme a kaland, változás, az újdonság. Nehéz ezzel a változékonysággal és instabilitással lépést tartani másoknak.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash