Heti horoszkóp 2023. október 30. – november 5. – Élvezd a kozmikus káoszt

2023. október 30.
Épp csak fellélegezhettek a csillagjegyek, a halloween kozmikus káosszal kuszálja össze újra a szálakat. A heti horoszkóp 2023. október 30. és november 5. között meglepő fordulatokat ígér. Nincs más dolgunk, mint hagyni, hogy megtörténjen, aminek meg kell!
Heti horoszkóp 2023. október 30-november 5.
  • Ellenállhatatlan energiákkal taglózza le az univerzum a csillagjegyeket a 2023. október 30. és november 5. közötti héten.
  • A heti horoszkóp váratlan fordulatokat ígér a következő napokra.
  • A csillagjegyek körül kialakuló káosz alapvetően nem rossz energiákat jelent majd az asztrológus szerint.

Ha azt gondoltuk, hogy a halloween laza és megnyugtató energiákkal áraszt majd el minket, tévednünk kell. Az asztrológus szerint a következő napokban a kozmikus káosz lesz úrrá az életünkön. A heti horoszkóp csupa váratlan fordulatot ígér a következő napokra.

Mutatjuk, mire számíthatnak a csillagjegyek a heti horoszkóp szerint a 2023. október 30. és november 5. közötti héten!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Bánjon óvatosan a szavakkal a héten a Kos, mert nagyobb fájdalmat okozhat, mint gondolná. Úgy érezhetik a csillagjegy szülöttei, hogy csak két választásuk van, élni vagy halni, most vagy soha, de csak akkor lépjenek tényleg, ha valóban biztosak abban, a következményekkel is számoltak. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

A Bika pénzügyei kissé kaotikusan alakulnak a héten. Váratlan kiadásokra számíthatnak a következő napokban a csillagjegy szülöttei. Szerencsére lesz lehetőségük arra is, hogy pluszpénzt keressenek. De érdemes átgondolniuk a Bikáknak, valóban arra költenek-e, amire érdemes.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Az egészségükkel kapcsolatban kell sürgős lépéseket tenniük az Ikreknek a héten. Munkahelyi konfliktus bonyolítja még tovább a csillagjegy szülötteinek napjait a hét elején. Rá kell jönniük, hogy az eddig alkalmazott megküzdési mechanizmusok nem működnek. Muszáj lesz szembenézniük a stressz forrásával. 

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Bizonytalanság érzése foghatja el a Rákot a héten. A stressz és szorongás a magánéletéből ered. A csillagjegy szülöttei egyre erősebben érezhetik egy baráti kapcsolattal összefüggésben, hogy az nem fenntartható már így, ahogy van. Érdemes visszatérniük a Rákoknak az egyszerű szokásaikhoz, amik megnyugvással, örömmel töltik el őket, így tisztán láthatják, mit kell tenniük, hogy megtalálják a békét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Rengeteg összejövetelre hívják az Oroszlánt a héten, családi események is várhatók a halottak napja kapcsán. Ám most korántsem élvezik úgy a csillagjegy szülöttei azt, hogy a középpontban lehetnek, kicsit elfáradtak, kiégtek az elmúlt hetekben. Lépjenek egyet vissza és koncentráljanak arra, ami a legfontosabb és legtöbb örömet okozza számukra.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Indokolatlan düh és frusztráció kerítheti hatalmába a Szüzet a héten. Próbálják ezeket a kavargó energiákat becsatornázni a testmozgásba, így javukra fordíthatják a tüzet. Sőt, így ahelyett, hogy rombolnák a kapcsolataikat, még segíthetnek is abban, hogy erőt adjanak a régi terveik megvalósításához.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Egyre fokozódik a nyomás minden oldalról a héten a Mérlegre. Tanulás, munka, sport, magánélet – mindenhol ugyanúgy helyt akarnak állni a csillagjegy szülöttei, ám szembesülniük kell vele, hogy véges az idejük és energiájuk. Most érdemes hátralépni egyet és rangsorolni a feladataikat, mi a legfontosabb, és mi az, amit tényleg akarnak?

A Skorpió jegyében a halloween kozmikus káoszt ígér a heti horoszkóp szerint 2023. október 30. és november 5. között

A Skorpió jegyében a halloween kozmikus káoszt ígér a heti horoszkóp szerint 2023. október 30. és november 5. között

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Anyagi zűrzavarba kerülhet a Skorpió a héten. Érdemes átnézniük a költségvetésüket, hogy megtalálják azt a pontot, ahol elfolyik a pénzük. Most remek alkalom adódik, hogy végre kirángassák a szekrényből a csontvázakat egyszer és mindenkorra, és megszabaduljanak azoktól az emberektől, akikre nincs szükségük.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Elköteleződési válságba kerülnek a héten a Nyilasok. Komoly konfliktust okozhat a kapcsolatukban, hogy nem teszik meg a következő lépést. Most eljött az az időpont, amikor tisztázniuk kell a csillagjegy szülötteinek, mit is éreznek valójában. Nem menekülhetnek tovább a döntés elől. Fontos, hogy javítsanak a kommunikációjukon párjukkal, ha azt akarják, hogy a kapcsolat működjön.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Annyi új dolog történt mostanában a Bakkal, hogy a héten úgy érzik, elveszítik a fókuszt. Ez akár egészségügyi problémák képében is megmutatkozhat. Fontos, hogy a csillagjegy szülöttei lassítsanak és tisztázzák a helyzetet minden téren az életükben. Ideje, hogy néha nemet is mondjanak!

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Ez a hét a Vízöntő érzékeire hat. Szenvedélyes és szeszélyes napok várnak a csillagjegy szülötteire. Váratlan szerelem köszönthet az életükbe, ami felborít mindent. Mielőtt azonban cselekednének a Vízöntők, gondolják át, megéri-e mindent fenekestül felforgatni. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. október 30. és november 5. között

Most úgy tűnhet, mindenki megtalálja a Halakat a gondjaival, bajaival. Ha felújításra szorul az otthona, szerelni kell valamit, plusz bosszúságot okozhatnak a szakemberek. De kemény beszélgetésre kerülhet sor egy közeli hozzátartozójával is. Fontos, hogy megőrizzék a fókuszt és a nyugalmat a csillagjegy szülöttei. Keressék meg, melyek azok a helyek, tevékenységek, kik azok a személyek, amik biztonságot adnak nekik.

Forrás: PureWow, fotó: Unsplash, Getty Images