Sportos-minimalista kollekcióval érkezik az ECCO

2017. november 19.
A könnyed elegancia és a természet csodái mindig is inspirációt jelentettek az ECCO cipőmárka számára. De a legújabb, Scinapse kollekcióban először a hegyvidéki gleccserek adták az ihletet az újgenerációs cipők kialakításához.

Tudatos nők választása

Az ECCO SINAPSE kollekciót viselő nő stílusa sziklaszilárd: a városi stílus mellett a természethez is erősen kötődik. A cipők jakbőr felsőrészéhez egy igazán profin formatervezett talprész társul, mely teljes komfortérzetet nyújt viselőjének a dinamikus járást és maximális tartást biztosító kialakításával. Az anatómiai kialakítás eredményeként járásunk igazán könnyűvé és súlytalanná válhat, így akár az egész napos városi rohangáláshoz is tökéletes választás.

Ahogyan a talprész, úgy a cipők felsőrésze is az ECCO profizmusát és modern dizájn melletti elköteleződését bizonyítja. A fényes yakbőr az elegáns, karcsúsított megjelenítésért, míg a PU textil a maximális stabilitásért, kényelmért és a láb lélegzéséért felel.

Stílusos, de sportos

A minimalista esztétika és a sportos kialakítás egyaránt jellemzi a SCINAPSE legújabb sneakereit, melyek között találunk boka alatt (Lowcut) és felett záródó modellt (Hightop Speed) is, így akár a leghűvösebb napokon is számíthatunk a kollekció darabjaira. A matt és fényes fekete mellett a szexi Chilli Red és a visszafogott Vollutto közül is választhatunk. Egyes modellek esetében pedig a teljeskörű kényelmet a gumis cipőfűző is elősegíti.

Tökéletes kiegészítők

A minimalista stílus és a ’80-as évek klasszikus hátitáskái kéz a kézben járnak.  Az ECCO-nak köszönhetően a retro trend egy megújult köntösben köszön vissza, ráadásul szuperül kiegészíti a téli sneakereket is. Az ultraselymes tapintású Camelia cow bőrből készült, strapabíró táskák  zipzáros belső és külső zsebeivel, és kulcstartójával az urbánus stílusrajongók alapdarabja lehet.

A hátitáska mellett az elegáns, klasszikus kis fekete táskát sem kell hiányolnunk a kollekcióból: tökéletes társunk lehet randi vagy baráti összejövetelek alkalmával a SCINAPSE minimalista cipői mellett.