Sportos-minimalista kollekcióval érkezik az ECCO

2017. november 19. |

A könnyed elegancia és a természet csodái mindig is inspirációt jelentettek az ECCO cipőmárka számára. De a legújabb, Scinapse kollekcióban először a hegyvidéki gleccserek adták az ihletet az újgenerációs cipők kialakításához.

Tudatos nők választása

Az ECCO SINAPSE kollekciót viselő nő stílusa sziklaszilárd: a városi stílus mellett a természethez is erősen kötődik. A cipők jakbőr felsőrészéhez egy igazán profin formatervezett talprész társul, mely teljes komfortérzetet nyújt viselőjének a dinamikus járást és maximális tartást biztosító kialakításával. Az anatómiai kialakítás eredményeként járásunk igazán könnyűvé és súlytalanná válhat, így akár az egész napos városi rohangáláshoz is tökéletes választás.

Ahogyan a talprész, úgy a cipők felsőrésze is az ECCO profizmusát és modern dizájn melletti elköteleződését bizonyítja. A fényes yakbőr az elegáns, karcsúsított megjelenítésért, míg a PU textil a maximális stabilitásért, kényelmért és a láb lélegzéséért felel.

Stílusos, de sportos

A minimalista esztétika és a sportos kialakítás egyaránt jellemzi a SCINAPSE legújabb sneakereit, melyek között találunk boka alatt (Lowcut) és felett záródó modellt (Hightop Speed) is, így akár a leghűvösebb napokon is számíthatunk a kollekció darabjaira. A matt és fényes fekete mellett a szexi Chilli Red és a visszafogott Vollutto közül is választhatunk. Egyes modellek esetében pedig a teljeskörű kényelmet a gumis cipőfűző is elősegíti.

Tökéletes kiegészítők

A minimalista stílus és a ’80-as évek klasszikus hátitáskái kéz a kézben járnak.  Az ECCO-nak köszönhetően a retro trend egy megújult köntösben köszön vissza, ráadásul szuperül kiegészíti a téli sneakereket is. Az ultraselymes tapintású Camelia cow bőrből készült, strapabíró táskák  zipzáros belső és külső zsebeivel, és kulcstartójával az urbánus stílusrajongók alapdarabja lehet.

A hátitáska mellett az elegáns, klasszikus kis fekete táskát sem kell hiányolnunk a kollekcióból: tökéletes társunk lehet randi vagy baráti összejövetelek alkalmával a SCINAPSE minimalista cipői mellett.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Egy újévi fogadalom, amely mindannyiunk érdeke dohányosok

Egy újévi fogadalom, amely mindannyiunk érdeke

Malajzia csodás szigete egy kis kitérővel doha

Malajzia csodás szigete egy kis kitérővel