Meghódította Magyarországot az új spanyol ékszermárka, az UNOde50

2017. december 11.

A márka Madridban alapult az ’90-es évek végén arra a a vásárlói igényre válaszolva, amely a hagyományos ékszerekkel szakító stílust követelt. Ezt egy olyan lázadás követte, amelyben a tradicionális ékszerek technikái és eljárásai valami újnak adták át helyüket. A ’90-es évek végén José Azulay inspirálta a márkát arra, hogy különleges ékszereit az eredeti design-nal párosítva valami különlegeset hozzanak létre.

Kreativitás

Az egyedi hangot az ékszerek világában a kreativitással lehet megtalálni.

Új utakon járva alakítjuk a trendet. Egyedi darabokat hozunk létre arra ösztönözve vásárlóinkat, hogy szabadon kifejezhessék egyéniségüket.

Egyedi stílus

Az egyik megkülönböztető jellemző – a felhasznált bőrökön túl- a márka által használt ötvözet. A ékszerek természetközeli formavilágát a mindennapi tárgyaink és természetes formák inspirálják, így az ékszerek alakjának tárháza folyamatosan bővül melyet az UNOde50 idén debütáló két kollekciójában is megtalálunk.

Szabad szellem

Szabadság és kreativitás, ami szakít a konvenciókkal. Minden egyes darab egyedi, ami tükrözi az új UNOde50 kreatív szellemét.

Kézműves folyamat

Az UNOde50 egyet jelent a designnal. Minden darab egy műalkotás, egy kreatív ékszer, amelynek története és saját értéke van: kivételes darabok, amelyek erőt és energiát sugallnak. Minden darab egyedülálló, kézműves termék. A formába öntést követően arany vagy ezüst bevonatot kapnak a darabok, majd minden egyes darabot szigorú ellenőrzésnek vetünk alá a kifogástalan minőség biztosítása érdekében.

Nemzetközi jelenlét

Megállíthatatlanul folytatódik a nemzetközi piacon való terjeszkedése a spanyol ékszergyártó cégnek, ami jelenleg több, mint 40 országban több mint 100 saját bolttal valamint 2500 disztribúciós üzlettel van jelen a világ nagyvárosaiban. A boltok mindegyike kiemelt kereskedelmi helyszínekbe ékelve, az UNOde50 márka saját tervezői által megálmodott egyedi stílust közvetítik, mely e téren is megkülönbözteti őt a többi márkától. A belső terek dekorációja és bútorai mind az adott város/helyszínre utalva teremtenek sajátságos miliőt.

Jose Azulay – Az UNOde50 márka megalkotója Jose Azulay, aki munkáiban jeleníti meg életfilozófiáját: élvezni az életet. A darabok művészi szenvedéllyel készülnek!

Magyarországon a BÁV Zrt. által forgalmazott új ékszermárka darabjait itt vásárolhatja meg: UNOde50, 1061 Budapest, Andrássy út 34.

További információk:  https://www.facebook.com/unode50.hu/