Szépítő ampullák húsvétra!

2018. március 09.

A BABOR ampulla koncentrátumok szinonimái a női szépség új, magabiztos mivoltának. A 2 ml-es szépségelixírek 60 éves kutatási múlt tapasztalatait rejtik magukban. A nagy dózisú aktív összetevőket az utolsó milliliterig precízen válogatják ki a BABOR szakemberei, és ezt követően steril üvegcsékbe töltik. A koncentrált aktív hatóanyagok révén az ampullák sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek, és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe.

A Húsvéti Ampulla Tojás 14 db gondosan összeválogatott szépségampullát rejt sorszámozott ablakocskái mögött. A meghatározott sorrendben nyisd fel az ablakocskákat, hiszen ez egy célzott 2 hetes bőrápolási kúra. Mindig az adott napra szóló ampulla koncentrátum tartalmát vidd fel finom mozdulatokkal arcbőrödre, dekoltázsodra, és a második hét végére bőröd visszanyeri életerejét!
Szépség rajongók, figyelem! Ez a tavaszi bőrápolás must-have terméke!

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Promóció