Extra védelem a hideg ellen a BABOR-ral!

2017. október 20.
Az ősz szeszélyes időjárása bizony próbára teszi szervezetedet. A kinti hideg levegő, a fűtési szezon miatti száraz meleg a lakásokban, és a természetes fény hiánya mind rendkívül megviselik bőrödet ezekben a hónapokban.


Lassan előkerülnek a vastagabb pulcsik, sálak és sapkák, hogy óvd testedet a hideg ellen. Azonban arcbőröd védelméről sem szabad megfeledkezned! Használd a BABOR Skin Protect krémet védőpajzsként!

A krémben található „COLD shield” (ú.n. hideg elleni pajzs) és a cikóriagyökér-kivonat szinergiája fokozza a bőr barrier működését, így növeli védekező képességét a káros környezeti hatásokkal szemben. Az innovatív hatóanyagok intenzíven hidratálnak és táplálnak, ezáltal csökkentik a fényhiány és a hideg, szeles időjárás miatti szárazságérzetet. Az eredmény: sima, friss és ragyogó arcbőr!

Nyújts bőrödnek valami „pluszt” a hideg hónapokban! Vásárold meg a Skin Protect krémet online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.


A BABOR 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.