Ezeket a fürdőruhákat vidd magaddal, ha nyaralni mész

2018. május 23.
Beszerezted már a fürdőruhákat, amelyeket a kedvenc regényed és a trendi szalmatáskád mellé fogsz a bőröndbe pakolni? Ha nyaralni indulsz, akkor a következő típusú fürdőruhákból mindenképp válassz egyet-egyet!

Izgalmas minták, vibráló színek, klasszikus, decens vonalak és szexi kétrészesek – az F&F kínálatában az összes most on-trend fürdőruhát megtalálod. Ha szeretnél rálelni a tökéletes darabra, akkor a következő tippjeink biztosan segíteni fognak!

A háromszög alakú, pántos bikini mára már klasszikusnak számít, ez a fazon számtalan színben és izgalmas mintával érkezik. Kedvező áruk miatt érdemes több ilyen darabra is lecsapni, hogy a hangulatodtól függően tudd őket váltogatni. Neon színekkel, játékos csíkokkal vagy bájos fodrokkal díszítve ez a típusú bikini igazi kaméleonná tud majd tenni a strandon.

Levélmintás kaftán – 6490 Ft

A trópusi printek felidézik a bódító dzsungelek és legszebb homokos partok látványát – ezt a hangulatot akár a balatoni nyaralásodra is magaddal viheted pálmafalevél motívumok formájában! A nyár legnagyobb trendjét, a levélmintát a bikinid felett, egy köntösön is viselheted, sőt a kimonók reneszánszának köszönhetően egy ilyen köntöst egy farmersorttal is kombinálhatsz, amely így együtt egy praktikus strand-szettet alkot majd.

Ha valami merészebbre vágysz, és nem félsz attól, hogy magadra vonzol minden tekintetet, akkor a most újra előtérbe kerülő, vadmacskás printek is jó választásnak bizonyulhatnak, mert sosem mennek ki a divatból, igazi örök-kedvencek. A leopárdmintát mixelheted dívás arany kiegészítőkkel, fonott táskával, kalapokkal vagy akár sportosabb darabokkal is!

Leopárdmintás bikini alsó – 1490 Ft Leopárdmintás fürdőruha  – 4490 Ft

Csíkos bikini felső és bikini alsó – 1490Ft, mindkettő

További inspiráció: f-f.com

 


Promóció