3 termék, amelynek ott a helye a bőröndödben egy transzkontinentális járaton

2018. május 28.
A júniusi lapszámunk 114 oldalas Travel melléklettel együtt jelent meg, ami remek, kompakt kis olvasnivaló egy többórás repülőúton. Lássuk, mi az, amivel a megjelenésünkért tehetünk ugyanennyit. Három olyan, a maga nemében egyedülálló szépségtermék következik, amellyel egy hosszabb úton is bebiztosíthatjuk az otthon megszokott szépségrutinunk színvonalát.

Dupla dinamit a fésülködéshez

A Tangle Teezer a fájdalommentes fésülködés korszakát hozta el a nők számára, emellett nagyon kényelmes a használata, csökkenti a haj töredezését, fényesebbé teszi a hajat, vagyis rengeteg okunk van szeretni. Ha csupán kézipoggyásszal megyünk, persze érdemes a védőfedeles compact alapverziót (5290 Ft) magunkkal vinni, de lássuk mi az, amit mi a transzkontinentális járatokra ajánlunk. A Tangle Teezer Finishing Tool (5890 Ft) névre hallgató modell elvileg arra lett kitalálva, hogy a szinte „kész”, beszárított frizurát tökéletes formára hozzuk. A fogai ennek a kefének sokkal finomabbak, mint a többi hajkefének – ez biztosítja a védelmet a már elkészült frizurának. Ettől függetlenül tökéletes társunk lehet a zuhany alatti szépségrituálé során is. Ahogyan kisebb társai is, ez a nyeles formázó szépség is alkalmas kifésülésre. A már megmosott, hajápoló balzsammal, kondicionálóval átdolgozott tincseket könnyedén ki tudjuk bontani vele, fogása pedig annyira kényelmes, hogy öröm vele dolgozni. A szeretnivaló külsejéről nem is beszélve…

A svéd tisztítómester

A svéd Foreo érkezése a Luna 2 arctisztító kefével óriásit szólt, Magyarországon is. Nagyon sokan várták, és szerencsére nem kellett benne csalódni, hiszen az egyik legokosabb, és mindemellett a legdizájnosabb termék a kategóriájában. A Luna 2 (67 990 Ft) különböző bőrtípusokhoz illeszkedő kefefejeket biztosít, négy különböző színben. Előnyei között találjuk a mélytisztító hatást, a kíméletes tisztítást, de az is nagy öröm a nők számára, hogy a smink maradványok 99,5 százalékát eltávolítja az arcunkról. Csökkenti a látható pórusokat, így finomabbá válik a bőr textúrája, ami pedig az „anti-aging” kérdéskört illeti: kisimítja a finom vonalakat, ráncokat, és feszesebbé teszi a bőrt. Jó hír, hogy akár hét hónapig is használhatjuk egy feltöltéssel, de fontos, hogy a készülékhez használt arctisztítónk ne agyag, szilikon, vagy szemcsés alapú legyen. Nagyon kicsi, a tenyérbe illeszkedő sikkes darab, ezért abszolút nem luxus a bőröndben egy hosszú útra, cserébe kipihent, pirospozsgás arccal indulhatunk a nyaralásnak, egy 12 órás út után is.

Jolly joker hosszú utazáshoz

Az Image Vital C (25 100 Ft), ahogyan a neve is sejteti, magának a multi vitaminnak a definíciója. Többféle olyan vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a bőr egészségéhez. Erős antioxidáns elegy, A-, C- & E- vitaminokkal megbolondítva, de ott van még az összetevők közt öt aminosav a kollagén támogatására, vörös rozé bor komplex. Csak néhány jól csengő hatóanyag a szérumból, amelyet egyébként más, kedvenc krémünkhöz hozzáadagolva is használhatunk a még komplexebb hatásért. Szintén nagy piros pont jár ennek a szérumnak a Travel kategóriában, hogy a száraz dehidratált, érzékeny, és irritált bőrre tökéletes, vagyis a hosszú lett repülőút, és a száraz fedélzeti levegő miatt kiszáradó bőrünk nagyon hálás lesz egy átfogó, vitamindús utókezelésért.

Fotó: Czvitkovits Judit

Kattints, hogy többet tudj meg a júniusi lapszámunk Travel mellékletéről!