Intenzív napvédelem anti-aging hatással!

2018. június 08.
A napsütés kellemesen melegíti bőrödet, fokozza a boldogsághormon és a D-vitamin termelődését. De minden előnye ellenére számos veszélyt is rejteget bőröd számára.

A BABOR Sun Care termékcsaládjának napozói azonban hatékony és széleskörű megoldást kínálnak, hiszen innovatív anti-aging hatóanyagaik révén szembe szállnak a bőröregedést előidéző UVA sugarakkal.

A termékekben található Skin Protection Complex hármas hatású védelmet biztosít a sejtkárosodás, a bőröregedés és a napfény ellen. UV fényre aktiválódó C-és E-vitamin szállító kapszulákat tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a szabadgyököktől. Ezáltal biztosítják számodra a napfény elleni védekezés legintelligensebb módját!

A Sun Care termékek között biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelőt, hiszen különböző faktorszámú napvédőkrémek és praktikus kiszerelésű stift közül válogathatsz. Továbbá, hogy a tökéletes nyári megjelenésről a strandon se kelljen lemondanod, a BABOR megalkotta a Sun Make Up termékeket.

A Sun Make Up egy két árnyalatban elérhető krémpúder, amely kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat, és természetes hatású, napbarnított színt kölcsönöz a bőrnek. Magas faktorszámának köszönhetően mindemellett intenzív védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásaival szemben, anti-aging hatóanyagai által pedig a bőröregedés ellen.

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Promóció