Főszerepben a nyári bőrápolás alapdarabjai

2018. május 21.
A tavaszi időszak a megújulásról, s egyben a nyári intenzív környezeti hatásokra való felkészülésről is szól. A forró nyári napsütés, a légkondicionáló, a strandolás mind megviseli bőrünket. Segítünk, hogy mire kell figyelned, hogy teljes körűen gondoskodhass bőröd szépségéről és felkészülten várhasd a nyarat!

A nyári hónapokban fokozottan jellemző a vízveszteség. A tengerparti pihenés és a hűtött helyiségek száraz levegője könnyen dehidratáltságot okozhatnak. Az egyik legfontosabb lépés tehát a hidratálás, a bőr megfelelő nedvességszintjének biztosítása. Az instant hatás elérésében segítenek a BABOR Hydra Plus ampullái, ugyanis az aktív koncentrátumok azonnal oltják a bőr szomjúságát. Azonban ügyelnünk kell rá, hogy a hidratált hatást folyamatosan fenntartsuk. A DOCTOR BABOR Hyaluron Cream többdimenziós hidratálást biztosít. A 24 órás arckrém belülről fokozza a hialuronsav-szintézist, míg kívülről stabilizálja a bőr nedvességszintjét és csökkenti a nedvességvesztést.

A nyári bőrápolás kulcsfontosságú termékei a napozókrémek, ugyanis a napsütés megannyi előnye ellenére számos veszélyt is rejteget bőröd számára. Az UVA sugarak behatolnak egészen az irharétegig, ezáltal elősegítik a korai bőröregedést. Az UVB sugarak pedig a leégésért és az öregedési foltok megjelenéséért felelősek. A leégés ront bőrünk esztétikai megjelenésén, továbbá húzódó, feszülő, viszkető érzéssel jár együtt. Éppen ezért kell megfelelően gondoskodnunk a megelőzésről, védelemről.

A BABOR Sun Care termékcsaládjának napozói hatékony és széleskörű megoldást kínálnak, hiszen innovatív anti-aging hatóanyagaik révén szembe szállnak a bőröregedést előidéző UVA sugarakkal.

 

Ha a tökéletes nyári megjelenésről a strandon sem szívesen mondasz le, a Sun Make Up a legjobb választás számodra. A két árnyalatban elérhető krémpúder kiegyenlíti az apróbb bőrhibákat, magas faktorszámának köszönhetően pedig intenzív védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásaival szemben.

Végül pedig arcbőrünk hidratálása mellett, a testápolásról sem szabad megfeledkeznünk. A bikini szezonra készülve a legjobb választás olyan testápoló, mely amellett hogy bőröd puhává, aktív alakformáló hatása által feszesebbé és rugalmasabbá varázsolja. A SPA SHAPING termékek a növényi őssejt kivonatok segítségével tökéletesítik bőröd. A Body Lotion testápoló mindennapi használatával elérheted, hogy intenzíven hidratált, sima és egyenletes tónusú bőrrel indulj a nyárnak.

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebb eső BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A BABOR több mint 60 éve a bőrápolás szakértője, professzionális kozmetikai termékei nők milliói számára jelentenek egyet a luxus szépségápolással az egész világon. A BABOR Cosmetics ma a világ 60 országában van jelen egyénre szabott bőrápolási sorozataival, amelyekben a leginnovatívabb összetevőket használják fel.

Promóció