Nyaralás újragondolva

2018. június 14.
Ha szeretnéd luxuskörülmények között élvezni a jól megérdemelt nyári szabadságodat, de többre vágysz, mint egész nap csak süttetni a hasadat a medence partján, keress olyan szállodát, amely szolgáltatásaival a pihenésen túl a testi-lelki harmóniád helyreállítását és az egészséged megőrzését is szolgálja.

Az idén tizedik születésnapját ünneplő ötcsillagos sárvári Spirit Hotel Thermal Spa ebben a legjobb választás. A szálloda nem véletlenül az egyik legismertebb a hazai ötcsillagosok közül, amely megnyitása óta több mint 50 rangos hazai és nemzetközi díjat nyert el.

Milyen jó is az, ha a reggeli előtt még futunk vagy úszunk egyet. Mindezt megtehetjük a szálloda konditermében vagy a hűvös vizű úszómedencéjében, ezután sokkal felszabadultabban szedünk magunknak még egyszer az étterem svédasztalos kínálatából. De ha az egészséges életmód hívei vagyunk, a rántotta és a croissant helyett a friss gyümölcsökből, az előre elkészített müzliből vagy a frissen facsart gyümölcslevekből választhatunk magunknak reggelit.

A délelőtt telhet napozással a kültéri medencék partján, vagy fürdőzéssel, szaunázással a 10 000 m² alapterületű Oázis wellness- és fürdőrészleg 22 medencéjének és pezsgőfürdőjének egyikében, de ha tovább szeretnénk sportolni, egyéni jóga, TRX, speed fitness, flabélos, gerinctréning edzésformák közül válogathatunk. Akár személyi edző segítségét is igénybe vehetjük, így nemcsak szórakoztatóbb a gyakorlás, de biztonságosabb és hatékonyabb is.

Állapotfelmérés

A tudatos ember évente egyszer elmegy állapotfelmérő vizsgálatokra, hogy időben kiszűrjék a később esetleg súlyosabbá váló egészségügyi problémákat. A Spirit Hotel egyik különlegessége a mySPIRIT Egészségprogram, amelynek szerves részét képezik a legmodernebb állapotfelmérések. Ezek nemcsak rávilágítanak a kockázati tényezőkre, de sokszor már akkor képesek felfedni a szervezet működésében jelentkező bajokat, amikor azok még nem okoznak tüneteket. A komplett kivizsgálás több mint 15 000 adatot nyújt a szervezet aktuális állapotáról. Ezek eltárolhatók, így időről időre megismételve a vizsgálatot nyomon követhetőek a változások. Érdemes összekötni a kellemest a hasznossal és itt, kényelmes körülmények között igénybe venni a fájdalommentes vizsgálatokat. Ha az orvosszakértők kiszűrik a szervezetünk gyenge pontjait, megoldást is kínálnak ahhoz, hogy egészségtudatosabban éljünk.

Masszázsterápiák

A masszázsokat elsősorban lazító, relaxáló hatásuk miatt szeretjük, de nem árt, ha tudjuk: egy kellemes masszázs segíti az izmok regenerálódását és a sejtek anyagcseréjét. A nyirokmasszázs gyengéd, körkörös mozdulatainak hatására fokozódik a vér- és nyirokkeringés, a talpreflexmasszázs során az akupresszúrás zónákra gyakorolt nyomás hat jótékonyan a belső szerveinkre. A thai masszázs kimozgatja a különböző testrészeinket, hatására oldódnak a pszichés és fizikai görcsök. Legszívesebben mindegyiket kipróbálnánk! De ha igazi különlegességre vágyunk, ajándékozzuk meg magunkat a szálloda masszázsspecialitásával! A mySPIRIT masszázshoz bio növényi olajak egyedi keverékét használják, amely gondoskodik róla, hogy a bőrünk egészséges egyensúlya is helyreálljon.

Organikus arcápolás

A szépség és az egészség kölcsönös egymásra hatása a bőrünkön is meglátszik. Ha a kozmetikai arckezelések alkalmával olyan hatóanyagokat visznek be a bőrbe, amelyek támogatják annak egészségét, az arcbőr láthatóan sugárzóbbá, szebbé válik. A mySPIRIT skincare arckezelések a legszigorúbb kritériumoknak is megfelelő bio hatóanyagokkal, illóolajokkal támogatják a bőr egészségét. A szálloda külön erre kifejlesztett kozmetikai termékcsaládja mindennemű adalékanyagtól és színezéktől mentes. A kezelések során a legmodernebb eszközök és módszerek – ultrahang, fényterápia, biorezonancia – segítik a tiszta, természetes hatóanyagok bejutását, illetve hasznosulását, így az eredmény látványosabb és tartósabb lesz.

Egészséges ételek, sok mozgás, kényeztető test- és arckezelések, állapotfelmérés, amelyeket a nyaralásunk alatt kipróbálhatunk, a 10 éves Spirit Hotel Thermal Spában segítenek formába hozni a szervezetünket. Kipihenve, megszépülve térünk vissza a dolgos hétköznapokba. „Legyen a Spirit vendége Ön is június 21-ig, és élvezze az exkluzív ajánlatokkal kiegészített születésnapi kényeztetéseket.

Részletek: ITT!

Promóció