A szemhéjpúder paletták koronázatlan királynője

2018. július 23.
Csillogó vagy matt, sötét vagy világos, natúr vagy merész – árnyalatok, melyek kiemelnek, ragyogóvá varázsolnak vagy éppen árnyékolnak, egyszóval a női szépséget hangsúlyozzák, ha jó helyen és megfelelően használod őket.


Fedezd fel a Makeup Revolution méltán híres palettáinak elképesztő árnyalatait, melyekkel bátran kísérletezve hangulatodhoz illő sminket varázsolhatsz. A magas pigmenttartalmú, rendkívül jól tapadó, tartós és intenzív színű szemhéjpúderek szebbnél szebb palettákban kaphatóak, melyek többsége ecsetet és nagyméretű tükröt tartalmaz, hogy bárhol, bármikor elkészíthesd a sminkedet. A Mermaids Forever egy igazi nyári hangulatú paletta, melyben megtalálod a visszafogott nappali sminkhez szükséges árnyalatokat, ám ha egy nyáresti partira szívesebben hangsúlyoznád szemeidet merészebb, intenzívebb színekkel, akkor is bátran nyúlhatsz ehhez az elragadó, 32 féle csillogó és matt árnyalatot is tartalmazó Revolution palettához. (Ajánlott fogy. ár: 4499 Ft)


A szemhéj sminkelése után ne feledkezz meg a szemöldöködről sem, melynek formája és színe alapjaiban határozza meg a megjelenésedet. Szemöldököd csinosítására válaszd a Makeup Revolution Brow Pomade szemöldökkrémet, mely krémes állagú, de mégis tartós és könnyen használható pomádé, melyhez egy kétvégű ecset tartozik, hogy gyorsan és egyszerűen tökéletes szemöldököt készíthess magadnak. Természetesen több árnyalat közül is választhatsz a legvilágosabb, blonde árnyalattól egészen a sötétbarnáig. (Brow Pomade 3499 Ft)


Egy szép smink nem lehet teljes pirosító vagy highlighter esetleg mindkettő együttes használata nélkül. Ez utóbbi napjaink egyik legtrendibb terméke, amellyel arcod hangsúlyos részeit emelheted ki, ezáltal megjelenésed üde és ragyogó lesz. A Makeup Revolution számos lehetőséget kínál arra, hogy megtaláld a stílusodhoz, színvilágodhoz leginkább hozzádillő highlightert, kínálatunkban mind egyárnyalatos kiszerelésű, mind több árnyalatot is tartalmazó highlighter paletták közül válogathatsz.



A sminkelés utolsó lépése – különösen a nyári hőségben – nem lehet más, mint a fixálás. Magas minőségű termékekkel elkészített smink is pár óra után már egészen máshogy fest, ha a nyári hőséggel is meg kell küzdenie. A Makeup Revolution erre is nyújt számodra megoldást: sminked szépségét jelentősen meghosszabbíthatod, ha utolsó lépésként a kétféle sminkfixáló arcpermetünk egyikét használod. (Ajánlott fogy. ár: 2999 Ft)

Büszkék vagyunk rá, hogy Makeup Revolution a termékek gyártása során különös figyelmet fordít a környezetre, nem tesztel állatokon és a termékek többsége a vegán életmódot követők elvárásainak is megfelelnek.

Termékeinket megtalálod a Rossmann Revolution állvánnyal rendelkező üzleteiben, az üzletlistát keresd a www.rossmann.hu oldalon. Továbbá a dm Revolution tálcával rendelkező üzleteiben, illetve az esztergomi, kaposvári, soproni és a budapesti Corvin Plázában lévő Müller drogériákban.

A termékekről további információt a Facebook és Instagram oldalunkon találsz!

Promóció