3+1 tipp a tartós sminkért, még a nyári forróságban is!

2018. június 25.
Ha a legizzasztóbb nyári napon is szeretnénk ragyogó és tartós sminket, próbáljuk ki az ARTDECO 3+1 különleges tippjét!

Nyakunkon a nyár, a hőmérő higanyszálai szép lassan az egekbe kúsznak, ilyenkor az izzó forróságban természetszerűen megpróbáljuk kerülni az erőteljes, nehéz sminkeket. De azért mégis nyár van, a naptárunk telis-tele izgalmas programok tömkelegével, legyen szó esküvőről vagy éppen világjáró felfedezésekről, melyeken nyilvánvalóan mindannyian szeretnénk a legjobb formánkban tündökölni. Szerencsére az ARTDECO speciális termékeivel többet nem okozhat fejtörést, hogyan varázsolj magadnak könnyed, üde, mégis atombiztos nyári sminket.

1

Az arc letisztítása és hidratálása után első lépésként használd az ARTDECO 3 IN 1 FXÁLÓ SPRAY-t és fújd körülbelül 10-15 cm-ről arcodra. A termék hatalmas előnye a krémes primerekkel szemben, hogy egy leheletvékony, szinte láthatatlan bázist képez az arcon, így észrevétlenül fejti ki hatását. Mindemellett isteni illata is van!

2

Az ARTDECO Eyeshadow Base szemhéjbázisa a márka egyik legnagyobb számban eladott sztárterméke, nem véletlenül: krémes textúrája nyugtatja szemhéjunkat, miközben a szemhéjpúder valódi színét emeli ki azáltal, hogy extra intenzív pigmentáltságot biztosít. Ujjbegyünkkel a bázist gyorsan és egyszerűen felvihetjük a szemhéj egész felületére. E-vitamin tartalma táplálja és védi még a legérzékenyebb bőrt is.

3

Az ARTDECO FIXÁLÓ PÚDERÉNEK segítségével maximálisan hosszantartó finish-t érhetünk el. Ez a transzparens púder az alapozó színétől függetlenül valamennyi bőrtípusnál alkalmazható. Finom, tapogató mozdulatokkal ütögesd bele az alapozóba, így nem kened el a már korábban felvitt réteget, hanem valóban fixáló hatást kapsz. A púder extra előnye, hogy a camouflage-on alkalmazva vízállóvá teszi azt.

+1

Az ultimate varázslat azonban az ARTDECO MAGIX FIX rúzs fixálójában rejlik, mely bármelyik rúzsodat csók- és vízállóvá teszi!  Az ecset segítségével vidd fel ajkaidra és már indulhat is a nyári kaland!