7 ruhadarab, ami a kislányod kedvence lesz

2018. augusztus 14.
Ha már te is kezded unni ezt a nagy hőséget és az őszi kollekciók, puha pulóverek és kabátok felé kacsintgatsz, akkor vess egy pillantást az F&F kedves gyerekruháira is – ha van a családban kislány, biztosan imádni fogja őket!

Hamarosan elkezdődik az új tanév – ezzel együtt egy új, izgalmakkal és kalandokkal teli időszak is! A hűvös őszi évszak közeledtével érdemes felújítani a gyerekek ruhatárát, a kinőtt darabokat új kedvencekkel helyettesíteni. Az F&F segítségével most megmutatjuk, hogy melyek a legmenőbb, legszebb darabok, amelyek nem hiányozhatnak a kislányok gardróbjából!

A kényelmes darabokat ezúttal csillagok, unikornisok és szikrázó, flitteres applikációk díszítik. Természetesen a minták közül nem hiányozhat a lányok megunhatatlan főhősnője, Elsa, a királylány sem – a hologramos színek, anyagok pedig idén kifejezetten trendik lesznek. A virágmintás, műszőrmével szegélyezett kapucnis dzseki a nagyobb lányoknak is biztosan tetszeni fog!

A márka kollekciójában az évnyitóra is találhatunk fekete-fehér, ünneplős darabokat, a szabadidőruha ajánlatok között pedig kedvező áron válogathatunk minőségi és vidám ruhácskák között.

A legjobb hír azonban, hogy ha már úgyis bevásárlást tartunk a gyerekeknek, akkor benézhetünk a női sorok közé, és beújíthatunk magunknak is egy-két csodaszép darabot az őszre!

7 fotó megtekintése

Még több inspiráció: f-f-.com

Promóció