Az egészség és az emberfeletti teljesítmény kiszolgálása ügynökségi szinten

2018. szeptember 03.
Beszélgetés Marshall Vandával, a Faster Promotion ügyvezetőjével.

Mivel foglalkozik pontosan a cégetek?

Mi alapvetően egy full service ügynökség vagyunk, elsősorban médiatervezés és médiavásárlás a core business, de ha az ügyfeleinknek eventek szervezésére, teljes fogyasztói kampány lebonyolítására, PR kommunikációra, marketing stratégia kialakítására van szüksége, itt vagyunk és készséggel segítünk mindenben.

Adja magát a kérdés, mit jelent számodra az egészség?

Mivel a diplomám szerint népegészségügyi ellenőr vagyok, e köré a téma köré szenteltem a tanulmányaimat. Számomra az emberi test a legtökéletesebb gépezet és ennek a gépezetnek a megfelelő karbantartása mellett beszélhetünk a testi-lelki-szellemi jólétről, ami az egészség állapotát jelenti.

A környezetemben az élharcosa vagyok annak, hogy a bajt megelőzni kell, egészséges táplálkozással, szűrővizsgálatokkal, sporttal, megfelelő mennyiségű alvással és nem, szó szerint, orvosolni azt.

Milyen “egészséges” projekteitek vannak?

Külön boldog vagyok, hogy ügynökségünkkel olyan preventív, az egészségtudatos életmódot segítő kampányokhoz asszisztálhattunk, mint például a Kométa vállalat “mentes” és a sócsökentett termékeinek a bevezetése. Olyan emberi teljesítményeket láttunk és segítettük ügynökségi munkánkkal, mint például Klein Dávid és Suhajda Szilárd hegymászók 8000 méter tengerszint feletti magasságig jutása, az Alberto Contador és Ivan Basso tulajdonában lévő Polartec-Kometa team,  ahol legutóbb például tíz tehetséges 18-20 év közötti fiatal versenyző tekert napi több száz kilométert a Tour di Hongrie-n.  Valamint három ifjú reménység (Sebestyén Péter, Görbe Soma, Rossi Moor) folyamatos csapatkommunikációját látja el cégünk a motorsport területén, mely fiatalok hozzáállása szintén példaértékű kortársaik felé. A szigorú napirend, étrend, edzések, kellő mennyiségű pihenés és a tanulmányok el nem hanyagolása mellett.

www.fasterpromotion.com

Promóció