Megérkezett a Gagá Milánó extravagáns luxusóra

2018. szeptember 17.
A túlzó, extravagáns külső, és a precízen komponált, tradicionális belsőt egyesülése az a kifinomult luxusóra, amely már Magyarországon is kapható, méghozzá a FashionWatch üzleteiben. Itt a Gagá Milano.

A frissen bemutatkozó márka kollekciójából mutatjuk is egy kedvenc modellünket, amely többi társához hasonlóan nem csak szép és feltűnő, profi, svájci belsővel is bír. A Gagá Milano órákat a Rolex hazájában, Svájcban gyártják, ahol a gyártáson kívül nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásra, a tervezésre és a minőség-ellenőrzésre. Ahogy ők mondják magukról: amikor egy kreatív, fantáziadús látomás szakavatott svájci óraművesek keze által, aprólékos műgonddal elkészített precíziós műszerré válik, testet ölt a Gagá Milano stílus. Az összkép pedig egy kifinomult luxusóra, amely már Magyarországon is kapható, méghozzá a FashionWatch üzleteiben.

Honnan a Gagá Milano név?

A milánói dialektust idéző „Gagá de Milan” kifejezést a régmúltban használtak a viselkedésében és stílusában is kifinomult emberek jellemzésére. Ez az egyszerű megfogalmazás ihlette a 2004-ben alakult Gagá Milano világát, amely az évek során egyre kifinomultabb és különlegesebb órákat kezdett gyártani.

Bohém, olasz külső

Ez a zsebóra jelleg éppúgy a márka megkülönböztető jegyévé vált, mint hogy minden modellt felszerelt egy koronát idéző felhúzóval, valamint túlméretezett arab számokkal tette még feltűnőbbé. Az össze nem téveszthető designt a vibráló színek és csillogó gyémántok még inkább felerősítik, szóval kell hozzá egy jó adag extravagancia, hogy valaki viselni tudja. De ettől egyedi a Gagá Milano!

 

 

Profi, svájci belső

A luxus külcsínhez luxus belbecs is tartozik, hiszen a Gagá Milano órákat a Rolex hazájában, Svájcban gyártják, ahol a gyártáson kívül nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásra, a tervezésre és a minőség-ellenőrzésre. Amikor egy kreatív, fantáziadús látomás szakavatott svájci óraművesek keze által, aprólékos műgonddal elkészített precíziós műszerré válik, testet ölt a Gagá Milano stílus.

Neymar és Gagá
A vagányan extrém külső és a profi belső tökéletes összekötő kapocs a brazil focista és a Gagá Milano óramárka között, éppen ezért kiváló márkanagykövet vált Neymarból. Hat kivételes modell került bele a limitált Neymar órakollekcióba. Az órák hátlapján a sztárfocista aláírása látható, de a számlapon is helyet kapott a NJR szignó.

Koponya és elegancia

A Gagá Milano óramárka brutális fába vágta a luxusfejszéjét, ugyanis egy erőteljes szimbólumot hozott be a kollekciójába. Amikor a koponya forma vésett tetoválásokkal, svájci pontossággal és precíziós megmunkálással találkozik, különleges és férfias mestermű születik. A Gagá Milano Skulpture órája limitált példányszámban elérhető, mindössze 300 kiválasztott birtokolhatja ezt az erőteljes és profi mestermunkát. A zafírkezeléssel ellátott íves ásványi üveg védi a számlapot, amelyet zománcos ezüst koponya stilizált alakja díszít, valamint az óramutatók is kézzel készültek. A kézzel készített olasz bőrszíj teszi fel az egész műre a koronát. Igazi kézműves és fantáziadús mestermunka.

Ami garantálja a luxust

A tökéletes gyártási folyamatról a Depa 98 Mechanizmus gondoskodik, amelyet kifejezetten a Gagá Milano számára állítottak össze. Ez garantálja a márka luxus identitását, hiszen az órák a tipikusan felső kategóriás óramárkák gyártására jellemző folyamatos és aprólékos ellenőrzéseken mennek keresztül, a speciális precíziós gépek pedig hatékonyságra és időtállóságra készítik fel őket. Ráadásul a Gagá Milano mindig innovatív anyagokat és technikai megoldásokat keres, amelyek célja, hogy az egyre nevesebb óramárka még különlegesebb, kifinomultabb és még versenyképesebb legyen a piacon.

Ha megjött a kedved egy Gagá Milano óra viselésére, jó hír, hogy már Magyarországon is beszerezheted, méghozzá kizárólagosan a Fashionwatch üzletekben.

Weboldal/webshop: www.fashionwatch.hu

Promóció