Ragyogj kívülről-belülről!

2018. december 13.
Egyre zsúfoltabbak az edzőtermek és a futópályák, de mit ér az a sok verejték, ha nem leljük benne örömünket? Lehet-e egészséges a táplálkozásunk, ha önsanyargatásnak éljük meg? Egyáltalán: csak az eredmény a fontos, vagy az is számít, hogy közben jól érezzük magunkat a bőrünkben? Egy jó minőségű éjszakai krém persze testedzés és tudatos táplálkozás nélkül is csodákra képes, feltéve, hogy az alvásunk mennyisége és minősége is rendben van…

Ha szépségről van szó, minden mindennel összefügg. Ehhez képest egy-egy feltűnően csinos modell fotói láttán még mindig hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy könnyű neki, hiszen szerencsés géneket örökölt, és jut elég ideje magára. De vajon mit szól ehhez az ország egyik legkeresettebb modellje, és mi mindent tesz saját, külső-belső egyensúlyáért? Tegyük félre egy kicsit az elméletet, és újabb kifogások helyett fogadjuk meg Weisz Fanni gyakorlati tanácsait!

  1. Indítsd tartalmasan a napod!

Az egyetlen dolog, amit sohasem hagyok ki, az a reggeli. Nálam ez a legtöbb esetben teljes kiőrlésű gabonaféléket, olajos magvakat, aszalt gyümölcsöket és egy kis mézet jelent. Egészséges, egész napra feltölt energiával, és isteni finom. Hogy biztos ne felejtsem el, az Oriflame omega-3 kapszuláit is ilyenkor veszem be.

  1. Mozogj minden nap!

Leginkább kettlebellezni szeretek, de ha kevés az időm vagy intenzívebb edzésre vágyom, akkor a tabatát választom. 20 másodperc kőkemény munka, 10 másodperc pihenés. Minden izomcsoportot megmozgat, és akár otthon is le tudom pörgetni. Edzés után természetesen mindig megjutalmazom magam az Oriflame Wellness shake-kel. A csokis a legújabb kedvencem!

  1. Ne sajnáld az időt a pihenésre!

Nem vagyok az a lustálkodó típus, de szükségem van a napi 6-7 óra alvásomra ahhoz, hogy összhangban legyek önmagammal. Ha csak tehetitek, alakítsátok ki a saját életritmusotokat, és feküdjetek-keljetek minden nap ugyanabban az időpontban.

  1. Válassz a bőrtípusodhoz illő kozmetikumokat!

Igazán szerencsés vagyok, mert az Oriflame szépségnagyköveteként elsők között próbálhatom ki a legjobb kozmetikumokat. A kedvencem a bőrömhöz leginkább illő NovAge True Perfection termékcsalád. Természetes összetevők, intenzív hidratálás. Egyszerűen imádom!

WELLNESS BY ORIFLAME

Új forma, változatlan minőség!

A Wellness by Oriflame változatos ízesítésű, fehérjedús étrend-kiegészítői csökkentik az éhségérzetet, biztosítják a szervezet számára elengedhetetlen tápanyagokat, és nagyon-nagyon finomak. Lendülj formába velük!

NOVAGE

A kortalan szépség titka

Bőrápolás során nagyon fontos, hogy mindig a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumot használj! Ha a bőröd hajlamos a kiszáradásra, és hamar fakóvá válik, akkor a NovAge True Perfection termékcsalád tökéletes választás a számodra.

Promóció