Amikor a makulátlan technológia találkozik a művészi fegyelmezettséggel

2019. március 13.
Felejts el mindent, amit eddig a professzionális hajformázó termékekről tudtál. Az ikonikus termékcsalád hatalmas változáson ment keresztül, hogy képes legyen tükrözni a modern társadalom és a szépség világának legradikálisabb előrelépéseit. Itt az új Techni.Art a L’Oréal Professionneltől.

A L’Oréal Professionnel Tecni.Art termékcsaládja a világ vezető fodrászaival közösen kifejlesztett, modernizált termékeivel nézz szembe a kor kihívásaival. A termékcsalád megújult termékeit úgy fejlesztettük ki, hogy azok minden kreatív igényt kielégítsenek és lehetővé tegyék bármilyen női vagy férfi frizura megalkotását.

A Tecni.Art tiszta: karcsúbb és klasszikus csomagolás, hozzáadott illatanyagok nélküli sprayk, kompozíciójukban és tapintásukban is tiszta összetételek.

A Tecni.Art cool: a termékek a legkreatívabb, egyben legkiemelkedőbb, és a közösségi médiában aktív szerepet vállaló vezető fodrászokkal együttműködve kerültek kifejlesztésre.

A Tecni.Art megbízható: a L’Oréal Professionnel know-how-ja olyan páratlan, átalakítható és korszakalkotó összetételek kifejlesztését tette lehetővé, melyek a frizurák végtelen skálájának megalkotásában nyújtanak segítő kezet a felhasználók számára.

A Tecni.Art valós: a márka hű maradt francia gyökereihez és retusálatlan, időtálló megjelenésével továbbra is a párizsi művészi minőséget tükrözi.

A Tecni.Art ők: kreatív tehetségük, környezetükre gyakorolt hatásuk és személyiségük miatt kiválasztott nemzetközi fodrászok csapata. A fodrászok részt vettek az új Tecni.Art termékek fejlesztésének, valamint megjelenésük megtervezésének valamennyi munkafázisában, hogy napjaink stílusa és energiája a termékek minden egyes eleméről visszatükröződhessen.

Párizsból: Denis Do Amaral, Sacha Decarteret

Los Angelesből: Anh Co Tran, Ashley Streicher, Dominick Serna

Londonból: Adam Reed

Divatmagazinok által inspirált letisztult vonalú, formatervezett csomagolás.

Háromfajta professzionális termékcsoport, melyek kaméleonként változtatják képességeiket a legkülönbözőbb lookok létrehozhatóságáért.

The Neat Essentials

A fehér csomagolás az ikonikus, azaz a fodrászok számára nélkülözhetetlen Tecni.Art termékeket jelöli.

The Texturizers

A szürke csomagolás a fantasztikus textúrájú, „a következő nap” hangulatában fürdőző és kifejező frizurák megalkotásának kulcstermékeit emeli ki.

The Transformers

Fekete csomagolásban számtalan hajformázási lehetőséget magában rejtő, két kivételes termék tündököl, melyek állaga az emberi tenyérben alakul át: folyékony, már-már rostszerű hajformázó tej a haj definiáltságáért és ellenőrzéséért, valamint egy gél-hab változat a frizura rögzítéséért és volumenéért.

Promóció