3 szárazsampon, amit imádni fog a hajad

2019. január 07.
Öröm nézni, ahogyan a szárazsamponok piaca reneszánszát éli. A gyártók rég leszámoltak már a nagymamaink frizuráját bebetonozó, és fehér porral belepő kíméletlen, békebeli prototípusokkal. Felragyogott a sokoldalú, és kényeztető, egyben okos szárazsamponok csillaga! Az októberi Beauty Extra mellékletünkben is bemutatott száraz samponok közül mutatjuk 3 kedvencünket!

Yoann Boyer – Unsplash

Illatorgia

A L’Oréal Paris öt tagú Magic Shampoo családjával dobbantott nagyot a szárazsamponok platformján. Az elképesztően finom illatú, „frizuraparfümként” is helyt álló termékek azonnal felélénkíti a lapos és zsíros hajat két hajmosás között. A természetes olajfelszívó összetevők egészen komoly volument biztosítanak, mindezt friss hatással és hosszantartó illattal.

1599 Ft

A vérprofi vegán

A svéd Marie Nila márka Colour Guard Complex-szel felturbózott szárazsamponja azoknak lehet a kedvence, akik a vegán oldalról szeretnének csemegézni. A púder finomságú spray egy pillanat alatt frissíti fel a zsíros hajat, és nagy erőssége, hogy a világos és a sötét hajon gond nélkül használhatjuk, hiszen nem hagy nyomot. Remek volument ad, és tartást, de azért az sem mellékes, hogy de a formula megvédi a hajunkat az UV-sugárzástól és a szabadgyökök szemben is.

7200

Matt frissesség

A KEVIN.MURPHY flottájából a FRESH.HAIR az, amivel semmiképp sem fogunk mellé, ha kicsit többre vágyunk, mint egy standard száraz sampon… Az imádnivaló csomagolás igazi kis zsenit rejt, amely matt hatást ad, nem hagy nyomot a frizuránkon, ráadásul precízen eltünteti a kellemetlen illatokat is. Igazi alap darab, ráadásul eladni, pénzügyi hozzájárulást fog nyújtani minden palack megvételével hozzájárulunk a globális széndioxid-kibocsátás csökkentése elleni harchoz.

6999 Ft