Teszteld velünk a L’Oréal Paris Hydra Genius Aloe Water arcápolóját! (x)

2019. március 13.
Csatlakozz a Marie Claire tesztelőcsapatához, ahol 100 szerencsés kipróbálhatja a L'Oréal Paris Hyra Genius Aloe Water folyékony hidratálót és meggyőződhet annak hatékonyságáról!

HIDRATÁLÓ AZ ALOE VERA EREJÉVEL

A L’Oréal Paris Hydra Genius Aloe water hidratá­ló aloe verát tartalmaz, ami hatékony hidratáláshoz szükséges ásványokban gazdag, vizet raktározó növény. A benne található természetes hatóanyag, a hialouronsav pedig nagy mennyiségű vizet képes megkötni. A bőrt hosszú távon és intenzíven hidratálhatja.

 

MIT KELL TENNED?

  1. Jelentkezz tesztünkre 2019. március 31-ig a www.valaszolok.hu/termekteszt oldalon. A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.
  2. A tesztelőknek térítésmentesen 1 darab L’Oréal Paris Hydra Genius Aloe Water arcápolót postázunk ki.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk az arcápolóval kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a valaszolok.hu partnere, az ittelmondhatod.hu kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók a www.valaszolok.hu oldalon.

A felhívást megtalálod az áprilisi Marie Claire-ben is!