Szoros összefüggésben áll az illatunk az önbizalommal

2019. május 20.
Nem meglepő módon, amikor finom parfümtől illatozunk, jóval magabiztosabbak is vagyunk, amint az egy Lenor márka számára végzett kutatásból is kiderült.

Nők és férfiak is szívesen nyúlnak titkos fegyvereikhez, hogy csábosak legyenek. Nem csoda, hiszen a kellemes aromákat mindenki nagyon érzékinek találja, az orrunknak hatalmas szerepe van a vonzalomban. Az említett felmérés alanyai, férfiak és nők némileg eltérő illatokhoz vonzódnak. Annyi biztos, hogy a férfiak harmada emlékezetébe vési egy nő jellegzetes illatát. Mindkét nem a mélyebb tónusú, érzéki fás és pézsmás jegyeket kedveli elsősorban, a férfiak ezenkívül a citrusos, a nők pedig a finom, fehér virágos illatokat.

Mindezek megtalálhatóak a Lenor Parfum des Secrets új öblítőkollekciójában, amelyet a csábítás története ihletett. Az innovatív formula valódi, luxus parfümök alkotórészeinek köszönheti rendkívül tartós, elegáns illatkompozícióját. Nem csak új kapcsolatok születésekor megyünk az orrunk után-, maradandó emlékekként kötődünk egy ember illatához. A felmérések alapján, hogy a férfiak 29%-a számára fontos és felismerhető a nők egyedi illata, a nők 29%-a pedig bolondul a kellemes aftershave-illat után. A megkérdezettek többsége szerint, ha megbízhatóan hosszan tartó, kellemes illata lehetne, magabiztosabbnak (61%), vonzóbbnak (52%) és csábítóbbnak (43%) érezné magát.

A Lenor Parfum des Secrets négy illatváltozatban kapható:

Lenor Parfum des Secrets Mystery: a pézsma mély alapillatán a fejillat egyedi, fehér virágos keveréke, melyet egy csipetnyi fekete bors fűszerez.

Lenor Parfum des Secrets Charm: elbűvölő kompozíció a fejillatban az eukaliptusz frissességével a kifinomult, virágos pacsuli és meleg szegfűszeg alapon.

Lenor Parfum des Secrets Blush: izgalmas, feltűnő illat, az új szerelem reményével. Finom piros gyümölcsös jegyek kombinációja krémes, kényeztető szantálfával.

Lenor Parfum des Secrets Kiss: mámorító, gazdag illat, mely gyönyörrel árasztja el az érzékeket. Édes passziógyümölcs finom ámbrával mesterien elegyítve.

Promóció