TUMI – Stílus, legenda, fogalom!

2019. május 28.
A TUMI márka megálmodója és alapítója az egyesült államokbeli Charlie Clifford,1975-ben azzal a céllal hozta létre ezt az új brandet, hogy az utazást kényelmessé, széppé, és egyszerűvé tegye.

A TUMI jelenleg a világ 75 országában, közel 2000 üzletben van jelen. Kollekciójában megtaláljuk azokat a bőröndöket, női táskákat, üzleti táskákat, hátizsákokat  és kiegészítőket, amik tökéletes és megbízható társaink lehetnek a mindennapi életben.

Tavasszal Budapesten, az Andrássy út 13. szám alatt nyílt meg az első magyarországi TUMI márkaüzlet, ahol közel 73 négyzetméteren vonul fel az impozáns  kollekció. Az üzletben egy speciális dombornyomó készülék segítségével számos termék egyedivé, monogrammal személyessé  tehető.

A május végi ünnepélyes üzletnyitóra a TUMI meghívta a sajtó és a divatszakma jeles képviselőit, és számos híres művész is megtisztelte jelenlétével az eseményt.

Ebben az évben a TUMI Alpha 3 kollekciója  kiemelkedő szerepet játszik.

A kollekció  hű marad a gyökerekhez, hiszen a TUMI 1983 óta használja a katonaság  által kifejlesztett ultra erős anyagot, a  Ballisztikus Nejlont, amivel biztosítja, hogy a bőröndök, táskák ne szakadjanak el, illetve védve legyenek az elhasználódástól. Ugyanakkor, a 36 év után újra gondolt Alpha 3 kollekció minden egyes darabja kiválóan alkalmazkodik a mai változó világhoz is. Így például a carry-on bőröndöknél  POWER BANK beépítésével  lehetőségünk van utazás közben is tölteni elektronikus eszközeinket, de praktikus az a speciális külső zseb is (Dual Access), amelynek segítségével bármikor hozzáférhetünk a bőrönd teljes tartalmához. A Tall 4 kerekes bőrönd egy teljesen új dizájnt képvisel. Itt minden, amit magunkkal szeretnénk vinni az utazásra, tökéletesen elválasztható, és rendszerezhető, a belső tér kialakításának köszönhetően. Ráadásul – a hölgyek örömére – ebben a bőröndben még 4 beépített cipőrekesz is található. A legújabb hátizsákok SLIM és COMPACT méretben egyaránt megtalálhatók, és a nélkülözhetetlen laptoptartó mindegyikben ott lapul.  A sokoldalú kínálatban van olyan kézitáska is, ami szükség esetén hátizsákká alakítható. Az U-cipzáras zsebek, a teleszkópos fogantyú, a dupla kerekű rendszer, az Add-a-Bag, bővítési lehetőségek egyaránt erősítik a kollekciót.

Az új Alpha 3 kollekcióval a TUMI szabadságot, kényelmet és biztonságot  nyújt az utazóknak. Az útiélmény, a kaland megélésére buzdít, és megvéd számos kellemetlenségtől. Perfecting the journey. www.tumi.com

 

Promóció