A szem a lélek tükre

2019. június 05.
Kutatások bizonyítják, hogy egymás szemébe nézve közelebb kerülünk a másikhoz. Hogyan ápoljuk a szemünk környékét, hogy a tekintetünk a tiszta lélekről árulkodjon?

Úgy tartják, a szemen át megismerhetjük a másik lelkét, ám a szemkörnyék is rejteget árulkodó jeleket. Az itt található vékony, érzékeny bőrön elsőként jelentkeznek az öregedés és a fáradtság jelei. Hogy miről árulkodnak ezek a jelek, az csak azon múlik, hogy mennyire gondoskodsz róluk.

Sajnos nem csak mi érezzük, amikor keveset aludtunk és fáradtak vagyunk. A szemünk környéke ugyanis könnyen elárulhat minket, és ez mások számára is nyilvánvalóvá válhat. Éppen ezért fontos, hogy törődjünk a szemünk környékével – például a Nu Skin ageLOC© LumiSpaTM Accent és IdealEyes párossal. Az ageLOC© LumiSpaTM készülék tökéletes kiegészítőjével, a LumiSpaTM Accent apró szilikonfejével még a nehezebben hozzáférhető területek sem jelentenek gondot. Ha pedig együtt alkalmazzuk az IdealEyes szemkörnyékápolóval, finoman radírozza és élénkíti a szem érzékeny területét, és csökkenti a szem alatti karikákat, a puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat.

Nemcsak frissíti a szemkörnyéket, de hidratálja is, és nem titok, hogy már az első használat után bársonyossá teszi a bőrt.

Ha naponta kétszer egy percet szemeidre szánsz, tekinteted felfrissül, a szemkörnyéki bőr feszesebbé válik és megemelkedik, míg a puffadtság, a sötét karikák és a fáradtság egyéb jelei csökkennek. Így biztosak lehetünk benne, hogy a szemeink csupa jóról fognak árulkodni.

(Június 27-étől kapható!)

Hol: nuskin.com

Promóció