A szem a lélek tükre

2019. június 05. |

Kutatások bizonyítják, hogy egymás szemébe nézve közelebb kerülünk a másikhoz. Hogyan ápoljuk a szemünk környékét, hogy a tekintetünk a tiszta lélekről árulkodjon?

Úgy tartják, a szemen át megismerhetjük a másik lelkét, ám a szemkörnyék is rejteget árulkodó jeleket. Az itt található vékony, érzékeny bőrön elsőként jelentkeznek az öregedés és a fáradtság jelei. Hogy miről árulkodnak ezek a jelek, az csak azon múlik, hogy mennyire gondoskodsz róluk.

Sajnos nem csak mi érezzük, amikor keveset aludtunk és fáradtak vagyunk. A szemünk környéke ugyanis könnyen elárulhat minket, és ez mások számára is nyilvánvalóvá válhat. Éppen ezért fontos, hogy törődjünk a szemünk környékével – például a Nu Skin ageLOC© LumiSpaTM Accent és IdealEyes párossal. Az ageLOC© LumiSpaTM készülék tökéletes kiegészítőjével, a LumiSpaTM Accent apró szilikonfejével még a nehezebben hozzáférhető területek sem jelentenek gondot. Ha pedig együtt alkalmazzuk az IdealEyes szemkörnyékápolóval, finoman radírozza és élénkíti a szem érzékeny területét, és csökkenti a szem alatti karikákat, a puffadtságot, miközben feszesíti a bőrt, és láthatóan megemeli a szemhéjat.

Nemcsak frissíti a szemkörnyéket, de hidratálja is, és nem titok, hogy már az első használat után bársonyossá teszi a bőrt.

Ha naponta kétszer egy percet szemeidre szánsz, tekinteted felfrissül, a szemkörnyéki bőr feszesebbé válik és megemelkedik, míg a puffadtság, a sötét karikák és a fáradtság egyéb jelei csökkennek. Így biztosak lehetünk benne, hogy a szemeink csupa jóról fognak árulkodni.

(Június 27-étől kapható!)

Hol: nuskin.com

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera