3 frissítő szépségmegoldás az új évre

2018. január 05.
Az ünnepi dőzsölés és a szilveszteri bulik után nem csak belsőleg érdemes tisztítókúrát tartani, itt az ideje a hajunkkal és bőrünkkel is foglalkozni egy kicsit! A háromlépéses, kedvenc szépségdetoxunk után garantáltan extra erővel fogunk tudni belevágni az új évbe.

A kezdőlépés: hajtuning

A Powermix Shots segítségével igazán személyre szabott koktélt keverhetünk ki a hajunknak, hiszen a L’Oréal a magyar nők négy leggyakoribb hajproblémáit kezelő ápolósort állított össze, melyek között megtaláljuk a festett haj ragyogásfokozóját, a lipidekkel gazdagított hajregenerálót, a glicerin tartalmú, száraz hajat tápláló szérumot, valamint ligetszépe olajjal dúsított hajszelídítőt is.

Nincs is más dolgunk, mint kiválasztani a nálunk leginkább fennálló problémára kifejlesztett shotot és hozzákeverni a márka másik csodaszerét, a Série Expert ötfajta pakolása közül egyet, hogy egyidejűleg két problémát is kezelhessünk egy otthoni, kényeztető hajtuning alkalmával.

 

Tűmentes megújulás

A mezoterápia egy szuper, fájdalommentes alternatívát jelenthet azoknak, akik a mélyrétegi vízhiányos, fáradt bőr ellen szeretnék felvenni a harcot. Már egy kezelést követően tapasztalhatjuk az apróbb ráncok kisimulását és a mélyebbek felszínesebbé válását. Ráadásul az arcbőr tónusa, hidratáltsága is megváltozik, amire a téli hidegben garantáltan minden bőrtípusnak szüksége van.

A kezelés során először alaposan letisztítják a bőrt, majd a mezoterápia segítségével mélyebben bejuttatják az orvosi tisztaságú hatóanyagokat. A teljes felfrissülés és az eredményfokozás érdekében pedig a kezelést egy arc- és dekoltázsmasszázs zárja. Ilyen egy tökéletes, évkezdő kényeztetés!

Záróakkord: a trendi lapmaszk

Mivel mással zárhatnánk az év eleji szépségtuningot, mint egy otthoni fátyolmaszkkal? A 2017-es év vadiúj kedvencét bármely drogériában beszerezhetjük egyes vagy páros csomagolásban is, de ha igazi luxuskényeztetésre vágyunk, érdemes a NUSKIN maszkjaival is megismerkednünk.

A Japánból hódítóútra induló szupergyors arcmaszkokhoz csupán 10-15 perc relaxálásra van szükségünk. Ráadásul a vékony kis tasakok nagyszerű útitársak is, hiszen bárhol elférnek, sőt, még csak le sem kell mosnunk őket. Mégis, a frissítő és ragyogásfokozó hatásának köszönhetően minden bőrtípus kedvencei lesznek a szépséglapocskák.