Aktív programra vágysz? Cyberjump Trambulin Park!

2019. június 15.
Magyarország első és legnagyobb trambulinparkja, a Cyberjump újfajta szórakozási lehetőséget kínál immáron harmadik éve az aktív programok szerelmeseinek.

Habár a Cyberjump Trambulin Parkok elsősorban a gyerekek körében örvendenek rendkívüli népszerűségnek, a nagyobbak számára is tartalmas időtöltést nyújtanak. Tavaly október óta pedig már nem csak a fővárosban lehet kipróbálni a park eszközeit, hanem Győrben is. A több ezer négyzetméteres csarnokokban 1400 illetve 1200 nm játékfelületen próbálhatják ki magukat a vendégek. Különböző trambulinok, szivacsmedence, kosárpálya, ügyességi akadálypálya és a budai parkban BagJump is található.

A parkokba 1, illetve 2 órás jegyet vásárolhatunk, akár online is. Hétvégékre érdemes előre megvásárolni jegyünket, hogy biztosan bejussunk a kívánt időpontban.

Mindkét Cyberjump Trambulin Parkban található büfé és brand shop, így akár ugrálás után visszatölthetjük a leugrált kalóriákat vagy akár vásárolhatunk emlékül egy menő Cyberjump terméket.

A parkok rendezvényhelyszínein pedig születésnapi bulik, vagy akár céges rendezvények, csapatépítők is lebonyolíthatók. A születésnapi csomagokról és árakról a honlapon lehet bővebben tájékozódni.

Nézd meg a galériát!

7 fotó megtekintése

Nem lehet véletlen, hogy ennyire népszerű! Próbáld ki te is! Irány valamelyik Cyberjump Trambulin Park!

Hol: www.cyberjump.hu, 

https://www.facebook.com/Cyberjump-150411605498520/

https://www.facebook.com/cyberjumpgyor/

www.instagram.com/cyberjump_trambulinpark

Promóció