Aktív programra vágysz? Cyberjump Trambulin Park!

2019. június 15. |

Magyarország első és legnagyobb trambulinparkja, a Cyberjump újfajta szórakozási lehetőséget kínál immáron harmadik éve az aktív programok szerelmeseinek.

Habár a Cyberjump Trambulin Parkok elsősorban a gyerekek körében örvendenek rendkívüli népszerűségnek, a nagyobbak számára is tartalmas időtöltést nyújtanak. Tavaly október óta pedig már nem csak a fővárosban lehet kipróbálni a park eszközeit, hanem Győrben is. A több ezer négyzetméteres csarnokokban 1400 illetve 1200 nm játékfelületen próbálhatják ki magukat a vendégek. Különböző trambulinok, szivacsmedence, kosárpálya, ügyességi akadálypálya és a budai parkban BagJump is található.

A parkokba 1, illetve 2 órás jegyet vásárolhatunk, akár online is. Hétvégékre érdemes előre megvásárolni jegyünket, hogy biztosan bejussunk a kívánt időpontban.

Mindkét Cyberjump Trambulin Parkban található büfé és brand shop, így akár ugrálás után visszatölthetjük a leugrált kalóriákat vagy akár vásárolhatunk emlékül egy menő Cyberjump terméket.

A parkok rendezvényhelyszínein pedig születésnapi bulik, vagy akár céges rendezvények, csapatépítők is lebonyolíthatók. A születésnapi csomagokról és árakról a honlapon lehet bővebben tájékozódni.

Nézd meg a galériát!

Nem lehet véletlen, hogy ennyire népszerű! Próbáld ki te is! Irány valamelyik Cyberjump Trambulin Park!

Hol: www.cyberjump.hu, 

https://www.facebook.com/Cyberjump-150411605498520/

https://www.facebook.com/cyberjumpgyor/

www.instagram.com/cyberjump_trambulinpark

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Egy újévi fogadalom, amely mindannyiunk érdeke dohányosok

Egy újévi fogadalom, amely mindannyiunk érdeke

Malajzia csodás szigete egy kis kitérővel doha

Malajzia csodás szigete egy kis kitérővel