Ragyogó bőr 60 év felett is bőrazonos hatóanyagokkal

2019. június 24.
A kor előrehaladtával bőrünk víz- és zsírtartalma folyamatosan csökken, amelynek következtében szárazzá, törékennyé válik, veszít rugalmasságából és feszességéből, a finom vonalak elmélyülnek. Megfelelő minőségű hidratálással, bőrazonos összetevőket és értékes hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok használatával azonban jelentős mértékben javul a bőrkép, a ráncok feltöltődnek.

A bőrápolás és a ráncok kialakulásának megelőzése régóta hozzátartozik a nők szépségrutinjához, a tudomány fejlődésének köszönhetően pedig a kozmetikumok is egyre több olyan összetevőt tartalmaznak, amelyekkel még hatékonyabban vehetjük fel a harcot az öregedés jeleivel szemben.

A feszes, ragyogó bőr titka a hidratálásban és a bőr rugalmasságának megőrzésében rejlik különösen 60 év felett, amikorra a sejtek kevésbé képesek a megújulásra, a vízmegtartásra, valamint a fiatalos megjelenés megőrzéséhez szükséges kollagén, elasztin és hialuronsav előállítására. Bőrazonos összetevőkkel azonban fokozhatjuk működésüket, így az érett bőr is visszanyeri teltségét, ellenállóbbá válik a belső változások és a külső hatások okozta ráncosodással szemben.

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékcsalád kreációit úgy fejlesztették ki, hogy innovatív hatóanyagokkal eredményesen támogassák a ráncmegelőzést és ránctalanítást a vízhiányos, száraz bőr igényeihez igazodva. A kollagén, hialuronsav és elasztin komplexet tartalmazó kozmetikumok stimulálják a bőrsejteket, így több mint 20%-kal javul kollagéntermelő és közel 30%-kal vízmegkötő képességük, az elasztinnak köszönhetően pedig visszanyerik rugalmasságukat az akár 64%-kal megnövekedett elasztinmennyiség hatására.

A kifejezetten az érett bőr szükségleteinek megfelelően kialakított termékpaletta a nappali és éjszakai bőrápoláshoz is illeszkedő kozmetikumokat tartalmaz, emellett egy pigmentfoltok elleni szérummal és egy különleges elixírrel segít feszessé varázsolni a bőrt.

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape Kétfázisú Olaj Elixír jojoba-, mandula- és avokádóolajban gazdag, míg a vizes fázis hidratáló hatóanyagokkal és sejtaktiváló összetevőkkel támogatja a bőr megújulását, helyreállítja a kontúrokat, alkalmazásával megelőzhető a bőr további megereszkedése, továbbá csökkennek a mimikai ráncok.

Ne feledd, bőrazonos összetevőket tartalmazó kozmetikumok használatával a Te bőröd is sugárzóan fiatal maradhat.

Promóció