Ragyogó bőr 60 év felett is bőrazonos hatóanyagokkal

2019. június 24. |

A kor előrehaladtával bőrünk víz- és zsírtartalma folyamatosan csökken, amelynek következtében szárazzá, törékennyé válik, veszít rugalmasságából és feszességéből, a finom vonalak elmélyülnek. Megfelelő minőségű hidratálással, bőrazonos összetevőket és értékes hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumok használatával azonban jelentős mértékben javul a bőrkép, a ráncok feltöltődnek.

A bőrápolás és a ráncok kialakulásának megelőzése régóta hozzátartozik a nők szépségrutinjához, a tudomány fejlődésének köszönhetően pedig a kozmetikumok is egyre több olyan összetevőt tartalmaznak, amelyekkel még hatékonyabban vehetjük fel a harcot az öregedés jeleivel szemben.

A feszes, ragyogó bőr titka a hidratálásban és a bőr rugalmasságának megőrzésében rejlik különösen 60 év felett, amikorra a sejtek kevésbé képesek a megújulásra, a vízmegtartásra, valamint a fiatalos megjelenés megőrzéséhez szükséges kollagén, elasztin és hialuronsav előállítására. Bőrazonos összetevőkkel azonban fokozhatjuk működésüket, így az érett bőr is visszanyeri teltségét, ellenállóbbá válik a belső változások és a külső hatások okozta ráncosodással szemben.

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape termékcsalád kreációit úgy fejlesztették ki, hogy innovatív hatóanyagokkal eredményesen támogassák a ráncmegelőzést és ránctalanítást a vízhiányos, száraz bőr igényeihez igazodva. A kollagén, hialuronsav és elasztin komplexet tartalmazó kozmetikumok stimulálják a bőrsejteket, így több mint 20%-kal javul kollagéntermelő és közel 30%-kal vízmegkötő képességük, az elasztinnak köszönhetően pedig visszanyerik rugalmasságukat az akár 64%-kal megnövekedett elasztinmennyiség hatására.

A kifejezetten az érett bőr szükségleteinek megfelelően kialakított termékpaletta a nappali és éjszakai bőrápoláshoz is illeszkedő kozmetikumokat tartalmaz, emellett egy pigmentfoltok elleni szérummal és egy különleges elixírrel segít feszessé varázsolni a bőrt.

A NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape Kétfázisú Olaj Elixír jojoba-, mandula- és avokádóolajban gazdag, míg a vizes fázis hidratáló hatóanyagokkal és sejtaktiváló összetevőkkel támogatja a bőr megújulását, helyreállítja a kontúrokat, alkalmazásával megelőzhető a bőr további megereszkedése, továbbá csökkennek a mimikai ráncok.

Ne feledd, bőrazonos összetevőket tartalmazó kozmetikumok használatával a Te bőröd is sugárzóan fiatal maradhat.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera