Itt a kézkrémek királya!

2019. június 11. |

A nyár egyik legnagyobb anti-aging durranása, legalábbis kéz téren, a Chanel Le Lift családjának kiegészülése lesz. Augusztus közepén érkezik a La Lift La Créme Main a Chaneltől, kifejezetten a kéz bőrének szépítésére kifejlesztve.

Álomszép dizájnnal, csomagolással kerül a polcokra a Chanel egyik legizgalmasabb új bevezetése augusztus 15-én. Igazi must-have kiegészítőnek ígérkezik luxus kategóriában, kifejezetten kényeztető, ápoló formulával.
A Chanel fejlesztői komoly munkát fektettek abba, hogy a női kézfejek tulajdonságait figyelembe véve a legjobb kézkrém komplexet alkossák meg, mindemellett pedig 1000 női kézfejről lévő fotót vizsgáltak meg, majd hasonlítottak össze. A felállított szépség szempontjaik alapján ezek a legdominánsabb kritériumok az ápolt kezek megítélésében: hidratált és élettel teli bőr, sötét foltoktól mentes bőrfelszín, erős körmök és kutikulák.

A La Lift La Créme Main éppen ezen állapot megteremtését tűzte ki céljául. A kézfejünkön lévő bőr kifejezetten érzékeny, vékony, ráadásul nem tartalmaz faggyúmirigyeket. Mindemellett kismillió igénybevételnek tesszük ki naponta, a hő, a hideg, a gyakori kézmosás, mind fokozza a sebezhetőségét és az idő előtti öregedését. Ha szeretnénk minél jobb formában tartani a kézfejünket, érdemes extra figyelmet fordítani rá. De lássuk, milyen hatóanyagokkal, összetevőkkel igyekszik mindezt megadni az új kézkrém. A shea vajjal gazdagított textúrában hialuronsav, glicerin, mimóza, jojoba és napraforgó kivonat is helyet kapott.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Kíméletes arcpeelingrecept csupa természetes összetevőből arcpeeling

Kíméletes arcpeelingrecept csupa természetes összetevőből

Az online sminkvásárlás kiskátéja make-up

Az online sminkvásárlás kiskátéja

Elő az arcolajokkal! arcápolás

Elő az arcolajokkal!