Itt a kézkrémek királya!

2019. június 11.
A nyár egyik legnagyobb anti-aging durranása, legalábbis kéz téren, a Chanel Le Lift családjának kiegészülése lesz. Augusztus közepén érkezik a La Lift La Créme Main a Chaneltől, kifejezetten a kéz bőrének szépítésére kifejlesztve.

Álomszép dizájnnal, csomagolással kerül a polcokra a Chanel egyik legizgalmasabb új bevezetése augusztus 15-én. Igazi must-have kiegészítőnek ígérkezik luxus kategóriában, kifejezetten kényeztető, ápoló formulával.
A Chanel fejlesztői komoly munkát fektettek abba, hogy a női kézfejek tulajdonságait figyelembe véve a legjobb kézkrém komplexet alkossák meg, mindemellett pedig 1000 női kézfejről lévő fotót vizsgáltak meg, majd hasonlítottak össze. A felállított szépség szempontjaik alapján ezek a legdominánsabb kritériumok az ápolt kezek megítélésében: hidratált és élettel teli bőr, sötét foltoktól mentes bőrfelszín, erős körmök és kutikulák.

A La Lift La Créme Main éppen ezen állapot megteremtését tűzte ki céljául. A kézfejünkön lévő bőr kifejezetten érzékeny, vékony, ráadásul nem tartalmaz faggyúmirigyeket. Mindemellett kismillió igénybevételnek tesszük ki naponta, a hő, a hideg, a gyakori kézmosás, mind fokozza a sebezhetőségét és az idő előtti öregedését. Ha szeretnénk minél jobb formában tartani a kézfejünket, érdemes extra figyelmet fordítani rá. De lássuk, milyen hatóanyagokkal, összetevőkkel igyekszik mindezt megadni az új kézkrém. A shea vajjal gazdagított textúrában hialuronsav, glicerin, mimóza, jojoba és napraforgó kivonat is helyet kapott.