A három legüdítőbb vizes arcápoló újdonság nyárra

2019. június 14.
Egyre markánsabb trend, hogy szépítő vizekkel turbózzák fel termékeiket a szépségmárkák. Most három, üdítő nyári újdonságot mutatunk be, amellyel frissíthetjük és szépíthetjük a bőrünket.

Megszokhattuk, hogy szépségápolás terén, ugyanúgy mint a divat világában, van egy-egy erősen kidomborodó új trend. A bőrápolási készítmények között ez most nem más, mint a különböző, szuper bőrszépítő hatásokkal kecsegtető vizek trendje. Most három olyan szépítő vizekkel dúsított arcápoló terméket mutatunk be, amelyek valamilyen szempontból friss indulónak számítanak a beauty szektorban.

Csodatévő vízzel készült gél?

Az oxigéndús Kaqun vizet egy magyar származású kutató Dr. Robert Lyons találta fel, mára pedig már rajongói ivóvízként vagy fürdők formájában élnek vele. Nagyra értékelik pozitív, főként mentális és a fizikai fáradtságot csökkentő hatásait, de úgy fest, van még egy terület, ahol nagyot tud alkotni. Legújabb formája egy arcápoló gél (7500 Ft), amely hűsítő nyári kedvencünk lehet. A magas oxigéntartalmú víz felhasználásával (további 12 hatóanyag egyedi kombinációjával, mint például a panthenol, lizín, arginín vagy az allantoín) a KAQUN gélt vízhiányos száraz és fáradt, érett bőrre ajánlják, napi kétszeri használat mellett pedig – az ígéretek szerint- élettel teli, bársonyos, puha tapintásúvá és hamvassá válik tőle a bőrünk.

Ezüst rezgőgomba koktél

A Sephora kínálatában bukkant fel egy izgalmas termék, amire sokan felvonták a szemöldöküket a szépségpiacon. A Volition Beauty Snow Mushroom Water Serum (62 dollár) ezüst rezgőgomba kivonatba és az Atlanti-óceánból származó, ásványi anyagokban gazdag tengervízbe (pórus-minimalizáló és bőrnyugtató hatással) ágyazott szépítő szérum, mely a tápanyagban gazdag összetevőkkel szintén a hidratálás terén ígér sokat. Kivételes „nedvességet” biztosít, hiszen az ezüst rezgőgombák arról ismertek, hogy „élő szivacsokként”, szinte a súlyuk 500-szorosát képesek vízben megkötni. De ennél azért sokoldalúbb a szérum, támogatja például a bőr természetes kollagéntermelését, megköti a szabad gyököket, és minimalizja a tág pórusokat.

Egy királyné arcvize rebootolva

A külföldön a beautyaddict elit, és sztárok körében legismertebb magyar márka, az Omorovicza szintén a víz erejére épít termékeiben. Egész pontosan a termálvíz erejére. Történetük több mint 2000 évre nyúlik vissza, ekkor fedezték fel ugyanis a magyarországi termálvizek gyógyerejét és építették az első fürdőket a mai Budapest területén. Az Omorovicza Cosmetics hivatalosan 2006-ban nyitotta meg első üzletét Budapesten és azóta is számos díjnyertes termék fűződik a cég nevéhez. A leghíresebb termékük a Magyar Királynő Permet természetesen bőrszépítő termálvízzel. Az ikonikus kedvenc most három, 50 ml-es utazó méretű limitált verzióban (11 500 Ft) elérhető – rózsaarany, ezüst és acélszürke színekben. Azonnali felfrissülést nyújt a fáradt, megterhelt bőrnek. Tisztító és hidratáló hatású permet, amelyet az a királynévíz ihletett, amelyet Erzsébet magyar királyné számára készítettek a 14. században.