Engedd meg magadnak a gondtalan pihenést!

2019. szeptember 16.
Mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás, az igazi feltöltődés pedig akkor kezdődik, amikor az utazásunk során semmire nincs gondunk, ha végre tényleg a szeretteinkre és önmagunkra koncentrálhatunk. A többit nyugodtan bízzuk a hozzáértőkre, hiszen a Park Inn by Radisson Zalakaros szállodában pontosan tudják, mi szükséges a gondtalan és elsőosztályú pihenéshez.

A Park Inn by Radisson Zalakaros négycsillagos szálloda mindössze két éve nyitotta meg kapuit, ráadásul a lehető legjobb helyen, közvetlenül a Zalakarosi Fürdő szomszédságában, de nem csupán a kiváló wellness-lehetőségek miatt érdemes ide tervezni a pihenésünket. A Radisson Hotel Grouphoz tartozó zalakarosi Park Inn a márka sztenderdjeit követve, sőt, azokat túlszárnyalva a pihenés közbeni élményszerzésre helyezi a hangsúlyt. A barátságos és segítőkész személyzetnek és a lendületet sugárzó közösségi tereknek köszönhetően már a megérkezésünk első pillanatától kezdve részesei lehetünk az élménynek, ami gasztro-különlegességeket kóstolva, a bárban koktélozva vagy a szobában lazítva csak még tovább fokozódik.

Minőségi és ízletes ételek, korlátlan fürdőbelépő, stílusos és egyedi környezet.

A modern kialakítású, stílusos és vidám szobák már önmagukban mosolyt csalnak az ember arcára, emellett az ingyenes WiFi, a légkondicionáló és a nagyképernyős LED TV is az itt-tartózkodásunk kényelméről gondoskodik. A reggeli kávét akár az erkélyen ücsörögve is elfogyaszthatjuk a Nespresso kávégépnek köszönhetően. De ha az élményeket még inkább fokoznánk, megszállhatunk a luxus masszázsággyal és privát jacuzzival ellátott superior lakosztályban is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra.

Az érkezéskor kapott fürdőóra korlátlan belépést biztosít az ország egyik legnagyobb élményfürdőjébe, ami akár papucsban és köntösben is megközelíthető egy fedett és fűtött összekötő-folyosón keresztül. A Zalakarosi Fürdőben 5000 m² vízfelület, több tucat vízi attrakció, csúszdapark, valamint az idén felújított gyógycentrum is számos lehetőséget kínál minden korosztály számára a testi-lelki feltöltődéshez. A 2500 méter mélyről feltörő, Európában is egyedülálló összetételű gyógyvízben az év bármely napján, akár a téli hóesésben is megmártózhatunk a fedett és szabadtéri medencék valamelyikében.


Az egész családot izgalmas kaland és pihenés várja Magyarország egyik legszebb és legnagyobb fürdőjében.

Az étkezések meghatározó pontjai az időtöltésünknek, szeptembertől pedig a félpanzió mellett már all inclusive ellátást is választhatunk. A zalakarosi Park Innben minden alkalommal valódi gasztronómiai élvezetek várnak ránk: minőségi alapanyagokból készült fantáziadús ételeket kóstolhatunk, sőt, vacsora közben jó eséllyel összefuthatunk a szálloda séfjével is. Virág József szeret személyesen is meggyőződni a vendégek jóllakottságáról, és akkor is nyugodtan rábízhatjuk magunkat, ha bármilyen diéta, ételintolerancia vagy allergia miatt extra odafigyelésre van szükségünk az ételek elkészítése során.

Tradíció és megújulás jól megfér egymás mellett, ismerős fogásokat és meglepő, új ízkombinációkat is kóstolhatunk.

A magyarországi Park Inn by Radisson szállodák nyújtotta különleges szolgáltatásokat nem csupán Zalakaroson élvezhetjük, hiszen a Park Inn by Radisson Sárvár szintén all inclusive pihenéssel és korlátlan fürdőélményekkel csábít, míg a Park Inn by Radisson Budapest 9 meetingtermével és 400 fős báltermével tökéletes rendezvényhelyszín.

Promóció