A természet elbűvölő részletei

2019. szeptember 27. |

Tiszta formák, telített színek és a természet elbűvölő részletei – így lehet a legegyszerűbben megfogalmazni a 2019-2020 őszi-téli szezon legújabb Premium kollekciójának kampányát.

Magda Wunsche és Agnieszka Samsel, a jól ismert fotós páros alkotta meg a Reserved Premium kollekció legújabb kampányának képeit, egy olyan környezetben, ahol ásványok festik rózsaszínűre a vizet és fehér meszelt falak adnak geometrikus keretet a tájnak. A spanyol tartomány – kőfejtők, apró falvak és egyenetlen horizont világa, az a vidék, ahol az ember és a természet harmóniában él együtt – szolgált a fotózás helyszíneként, amely a díszlet szimbolikus jelentésén keresztül nem csak esztétikailag teremt összhangot, hanem az új Premium kollekció filozófiáját is megfogalmazza.

A Premium kollekció a tervezésétől kezdve kiemelkedő szerepet kapott a környezettudatosság, alapját olyan környezetbarát anyagok képzik, mint az organikus pamut, az ökológiai viszkóz, a lyocell vagy az újrahasznosított poliészter.

A környezetbarát anyagokon túl, a tervezők olyan vásárlók által közkedvelt anyagokat is használtak, mint a kasmír, a selyem, a merinó és az alpakagyapjú.

A praktikusság a kollekció egyik domináns jellemzője – a bő szabásminták és a kifinomult, rétegzett stílusnak köszönhetően azonnal felfigyelnek a csodás darabokra – monokróm sziluettek, izgalmas anyagkombinációk és minimalista kiegészítők a kollekció további fontos elemei. A gazdag, a természetből vett paletta jellemzi a kollekció színskáláját. Az acélkék ég és a tengerészkék, néha fekete tenger és a meleg tónusok széles választéka: az erdő barnáitól kezdve, a csarab liláján keresztül, a homok bézs színéig minden árnyalat megtalálható. A rengeteg mész fehérségétől, a sziluettek világossá és ragyogóvá válnak, de nem vakítanak.

A női kollekcióban a lookok kiemelt figyelemért kiáltanak – erősen kontrasztos outfitek felesleges dekoratív elemek helyett olyan elegáns és hasznos kiegészítőkkel, mint a passzoló kesztyűk vagy a stílusos turbán, a klasszikus sapka helyett. A tervezők gondosan odafigyeltek az arányokra – művészi összjátékot teremtettek a láb hossza és a csizma szárának magassága között. Olyan finom részletekre koncentráltak, mint a garbóutánzat vagy a nadrágok dereka. A minimalista stílusban semmi sem maradhat elrejtve vagy elfedve. A ruhákat az előnyös szabásnak és a szakmai tudás minőségének köszönhetően megilleti a nagyszerű jelző.

Kattints a képre a galériáért!

A férfi kollekció, habár nem teljesen elegáns, egy hasonlóan kifinomult stílust képvisel. Egy vastag gyapjúpulóver öltöny alatt viselve, egy szürke ing állógallérral vagy egy nagy kockás kabát – ezek olyan sikkes stíluselemek, amelyek a klasszikus vonal mellett teret adnak egy kevésbé elegáns dresszkódnak.

Kattints a képre a galériáért!

A kötött anyagok kaptak egy egyedi geometrikus mintázatot, mindezt feltűnő színekkel,  rozsdabarnával vagy meggypirossal megspékelve. A teljes palettán uralkodik a harmónia, amely lehetővé teszi, hogy szabadon kombináld a kollekció darabjait új, meglepő szettekben.

A kollekció elérhető online a www.reserved.com oldalán.

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera