A természet elbűvölő részletei

2019. szeptember 27.
Tiszta formák, telített színek és a természet elbűvölő részletei – így lehet a legegyszerűbben megfogalmazni a 2019-2020 őszi-téli szezon legújabb Premium kollekciójának kampányát.

Magda Wunsche és Agnieszka Samsel, a jól ismert fotós páros alkotta meg a Reserved Premium kollekció legújabb kampányának képeit, egy olyan környezetben, ahol ásványok festik rózsaszínűre a vizet és fehér meszelt falak adnak geometrikus keretet a tájnak. A spanyol tartomány – kőfejtők, apró falvak és egyenetlen horizont világa, az a vidék, ahol az ember és a természet harmóniában él együtt – szolgált a fotózás helyszíneként, amely a díszlet szimbolikus jelentésén keresztül nem csak esztétikailag teremt összhangot, hanem az új Premium kollekció filozófiáját is megfogalmazza.

A Premium kollekció a tervezésétől kezdve kiemelkedő szerepet kapott a környezettudatosság, alapját olyan környezetbarát anyagok képzik, mint az organikus pamut, az ökológiai viszkóz, a lyocell vagy az újrahasznosított poliészter.

A környezetbarát anyagokon túl, a tervezők olyan vásárlók által közkedvelt anyagokat is használtak, mint a kasmír, a selyem, a merinó és az alpakagyapjú.

A praktikusság a kollekció egyik domináns jellemzője – a bő szabásminták és a kifinomult, rétegzett stílusnak köszönhetően azonnal felfigyelnek a csodás darabokra – monokróm sziluettek, izgalmas anyagkombinációk és minimalista kiegészítők a kollekció további fontos elemei. A gazdag, a természetből vett paletta jellemzi a kollekció színskáláját. Az acélkék ég és a tengerészkék, néha fekete tenger és a meleg tónusok széles választéka: az erdő barnáitól kezdve, a csarab liláján keresztül, a homok bézs színéig minden árnyalat megtalálható. A rengeteg mész fehérségétől, a sziluettek világossá és ragyogóvá válnak, de nem vakítanak.

A női kollekcióban a lookok kiemelt figyelemért kiáltanak – erősen kontrasztos outfitek felesleges dekoratív elemek helyett olyan elegáns és hasznos kiegészítőkkel, mint a passzoló kesztyűk vagy a stílusos turbán, a klasszikus sapka helyett. A tervezők gondosan odafigyeltek az arányokra – művészi összjátékot teremtettek a láb hossza és a csizma szárának magassága között. Olyan finom részletekre koncentráltak, mint a garbóutánzat vagy a nadrágok dereka. A minimalista stílusban semmi sem maradhat elrejtve vagy elfedve. A ruhákat az előnyös szabásnak és a szakmai tudás minőségének köszönhetően megilleti a nagyszerű jelző.

Kattints a képre a galériáért!

15 fotó megtekintése

A férfi kollekció, habár nem teljesen elegáns, egy hasonlóan kifinomult stílust képvisel. Egy vastag gyapjúpulóver öltöny alatt viselve, egy szürke ing állógallérral vagy egy nagy kockás kabát – ezek olyan sikkes stíluselemek, amelyek a klasszikus vonal mellett teret adnak egy kevésbé elegáns dresszkódnak.

Kattints a képre a galériáért!

9 fotó megtekintése

A kötött anyagok kaptak egy egyedi geometrikus mintázatot, mindezt feltűnő színekkel,  rozsdabarnával vagy meggypirossal megspékelve. A teljes palettán uralkodik a harmónia, amely lehetővé teszi, hogy szabadon kombináld a kollekció darabjait új, meglepő szettekben.

A kollekció elérhető online a www.reserved.com oldalán.