Champagne-séta a Dunakorzón

2019. október 17. |

Október 18-án pezsdítően izgalmas kezdeményezés valósul meg Budapest belvárosában. A Champagne Világnapján 3 patinás, egymástól mindössze pár perc sétára elhelyezkedő Duna-parti szálloda úgy döntött, hogy a saját exkluzív, pezsgős programkínálatuk mellett összefognak annak érdekében, hogy a gyöngyöző italok szerelmesei egy egyedi élményséta keretében fedezhessék fel a legelőkelőbb Champagne házak legjobbjait.

A Dunakorzó szépségén osztozó Sofitel, InterContinental és Marriott szállodák F&B vezetői egy olyan izgalmas újdonsággal rukkoltak elő, amire korábban sosem volt példa szállodai berkeken belül fővárosunkban. Október 18-án a Champagne hivatalos világnapján saját interaktív programjaik, pezsgős vacsoráik és izgalmas mesterkurzusaik mellett, közösen összefogva egy Champagne-séta programot álmodtak meg, amin bárki részt vehet, aki a világ díjnyertes pezsgőiből 9 különböző ínyencséget kóstolna meg egyetlen üveg kikérése helyett.

Az összefogás egy egyszerű alapötleten nyugszik: aki megvásárolja az általuk kiadott közös Champagne voucher-t a hotelek egyikében, az kedvezményes áron ízlelheti meg a 3 szálloda 3 kiválasztott Champagne házának prémium italsorát, gourmet falatokkal kísérve. A Sofitel Budapest kiemelt partnere a J. De Telmont-, az InterContinental Budapesté a Laurent Perrier lesz, míg a Marriott Budapest a Veuve Clicquot kiváló tételeit hozza el a vendégeknek – csak hogy a Duna sodrásának megegyezően haladjunk a hotelek felsorolásakor. Az igazán lelkesek a felfedezőkörutat – természetesen kötetlen sorrendben- már 12.00-kor elkezdhetik, a programok keretében pedig az egyes márkanagykövetek és képviselők aznap egészen éjfélig várják a szállodák éttermeiben és bárjaiban a kedves érdeklődőket.

A három F&B igazgató, a champagne lovag Borsos Gergely (InterContinental Budapest–Corso Étterem & Bár), Lakézi András (Sofitel Budapest-Paris Budapest Étterem és Bár), valamint Vincze Ádám (Budapest Marriott –Liz&Chain) közösen hisznek abban, hogy ez az összefogás nagyszerű lehetőséget biztosít a Champagne fanatikusok, vagy éppen a kíváncsi, kezdő pezsgő kedvelők számára, hogy elérhető áron, elegáns helyeken merüljenek el világ legelőkelőbb gyöngyöző italainak ízében. Céljuk, hogy az együttműködés a jövő évben még inkább kibontakozhasson, annak érdekében, hogy a prémium ízélményeket kereső célközönség bátrabban válassza kikapcsolódása helyszínéül az ötcsillagos szállodák éttermeit és bárjait. Annyit elárulhatunk, hogy már most számos kreatív ötletet tartogatnak a tarsolyukban…

Az esemény pontos részleteit ITT találod!

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera