Champagne-bárok nyílnak Budapesten

2018. szeptember 05.
A főváros vendéglátóhelyein belül megnyitó Champagne-bárok a legjobb champagne-okat és magyar, champagne-i technológiával készült pezsgőket kínálják majd. A külön erre a célra kialakított pultok mögött csak a témában szakértő sommelier-ek állhatnak.

Prémium champagne-okat és pezsgőket egybegyűjtő champagne-bárok nyílnak több fővárosi vendéglátóhelyen: a külön erre a célra kialakított pultokban több évig érlelt, vagy akár évjáratos Vintage pezsgőket lehet pohárral kóstolni. A franchise tulajdonos, Bárány Péter a növekvő piaci igényekre reagálva hívta éltre az önálló márkaként működő The Champagne Bart.

“A The Champagne Bar különlegessége, hogy a legnagyobb champagne házakat hozza el a fogyasztóknak ugyanabba a pultba.”

Az első önálló champagne-bár október elején a Jászai Mari téren nyílik, majd ősz végén átalakul egy Liszt Ferenc téri meglévő vendéglátó egység is. Kora tavasszal további két népszerű belvárosi vendéglátóhelyen épül át a meglévő pult, és a tulajdonos reménye szerint hamarosan Debrecenben és Szegeden is találkozhattok champagne-bárokkal.