Az én bőrtípusom, az én arcápolóm!

2019. október 21.
A megfelelő arcápolási rutin kialakítása olykor nem egyszerű feladat.

Legtöbbünknek sajnos nem elegendő csupán csak egy nappali és éjszakai krémet tartanunk otthon, hanem bizony bőrtípustól függően szükségünk lehet arcmaszkra, arclemosó zselére, vagy szemkörnyékápolóra. De honnan tudhatom, hogy nekem is be fognak e válni azok a termékek, amiket a legjobb barátnőm ajánlott, és olyan tündöklővé teszi az arcbőrét?

A legegyszerűbb megoldás erre egy bőrdiagnosztikai vizsgálaton részt vennünk, amely során megállapításra kerül többek között a bőrünk faggyútermelése, pigmentáltsága és a ráncok mélysége. Nem kell megijedni, ez nem egy súlyos összegekbe kerülő procedúra, sőt, még csak nem is fájdalmas!

Az Yves Rocher egyes kijelölt üzleteiben ingyenesen kipróbálhatjuk a professzionális bőrdiagnosztikai eszközzel végzett vizsgálatot, amely során választ kaphatunk az arcbőrünkkel kapcsolatos minden felmerülő kérdésre, és személyre szabott tanácsokat kaphatunk a számunkra legmegfelelőbb arcápolókról is. A bőrdiagnosztika mindösszesen 1-2 percet vesz igénybe, és teljesen fájdalommentes.

Hol próbálhatom ki?

Budapesten az alábbi Yves Rocher üzletekben:

Mammut
Westend
Campona
Allee
Duna Plaza
Corvin Pláza
Aréna Pláza
Köki
Pólus Center
Anker köz
Teréz körút
Váci utca
Mom Park
Europeum
Shopmark
Eurocenter

Vidéken pedig az alábbi településeken található Yves Rocher üzletekben:

Dunakeszi
Miskolc
Alba Pláza
Budaörs
Nyíregyháza
Soroksár
Kaposvár
Óbuda
Győr Árkád
Győr Pláza
Pécs

Jó hír, hogy amennyiben nem áll módunkban felkeresni az egyik fentebb említett márkaboltot sem, a bőrdiagnosztikát elvégezhetjük online is! Néhány egyszerű kérdés megválaszolását követően egy részletes kiértékelést kapunk arcbőrünk állapotáról, illetve azt is megtudhatjuk, hogy számunkra melyek a legmegfelelőbb arcápolási termékek. Sőt mi több, még egy a webshopban levásárolható kedvezménykupon is a miénk lehet a teszt kitöltését követően!

Az online bőrdiagnosztika az alábbi weboldalon érhető el: www.arcborelemzes.hu