Te mennyire ismered arcbőröd egyedi igényeit?

2019. október 07.
A megfelelő arcápolási termékeket nem mindig egyszerű kiválasztanunk, és nem csak azért, mert rengetegféle termék tárul elénk bármely üzletbe lépve, de azért is, mert az arcbőr igen összetett, és míg a barátnődnek tökéletesen beválik egy száraz bőrre való arcápoló, addig lehet neked pont ez fog bőrproblémákat okozni.

 

Arckrém vásárlása előtt érdemes figyelembe vennünk az alábbiakat:

• Arcbőrünk száraz, zsíros, kevert, esetleg normál?
• Van e valamilyen bőrproblémánk, például miteszerek vagy pattanások?
• Mennyire érzékeny arcbőrünk az UV sugárzásra, hirtelen hőmérsékletváltozásra, illetve kozmetikumokra?
• Nem utolsó sorban pedig idővel bizony a ráncokra is gondolnunk kell, és a ráncok száma, valamint mélysége szerint szükséges arcápolót választanunk

Az arcbőr természetesen változhat, szinte egyik napról a másikra szárazzá válhat, vagy bőrproblémák jelenhetnek meg rajta. Manapság pedig a légszennyezés is nagy szerepet tölt be a bőrproblémák kialakulásában, és kifejezetten erre a célra készült arcápolók használata szükséges a nagyvárosi élet okozta szennyeződések eltávolításához.

Egyszóval, ha lépést szeretnénk tartani arcbőrünkkel, profi segítségre lehet szükségünk.

Jó hír, hogy az Yves Rocher egyes kijelölt üzleteiben ingyenes bőrdiagnosztikai kezelésen vehetünk részt, ahol egy körübelül 1 percet igénybe vevő, professzionális bőrdiagnosztikai eszközzel végzett vizsgálat során megtudhatjuk többek között, hogy milyen arcbőrünk faggyútermelése, hidratáltsága, valamint milyen mélyek ráncaink. Ezután a szakértők személyre szabott arcápolási tanácsokkal látják el a bőrdiagnosztika iránt érdeklődőket.

Amennyiben viszont nem áll módunkban felkeresni egy Yves Rocher üzletet, a bőrdiagnosztikát egy online platformon is elvégezhetjük, ahol néhány arcbőrre vonatkozó kérdés megválaszolása után részletes kiértékelést kapunk arcbőrünk állapotáról.

A bőrdiagnosztikai tanácsadás az alábbi Yves Rocher üzletekben érhető el:

Budapesten:

Mammut
Westend
Campona
Allee
Duna Plaza
Corvin Pláza
Aréna Pláza
Köki
Pólus Center
Anker köz
Teréz körút
Váci utca
Mom Park
Europeum
Shopmark
Eurocenter

Vidéken:

Dunakeszi
Miskolc
Alba Pláza
Budaörs
Nyíregyháza
Soroksár
Kaposvár
Óbuda
Győr Árkád
Győr Pláza
Pécs

Az online bőrdiagnosztika pedig az alábbi linken érhető el: www.arcborapolas.hu

Tudj meg Te is többet arcbőrödről és egyedi igényeiről!