Stílusos wellnessélmények testnek és léleknek Zalakaroson

2019. november 07.
Már javában tombol az ezerszínű ősz, és a tél is hamarosan beköszönt, ez pedig egyet jelent: itt az ideje a testi-lelki feltöltődésnek! A hűvösebb időszak tökéletes arra, hogy melengető gyógyvízben lubickolva vagy a szaunában relaxálva készítsük fel magunkat a téli hónapokra. Ehhez már csak egy tökéletes helyszín kell, ahol gondtalanul pihenhetünk, erre kínál tökéletes lehetőséget a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa.

A két éve megnyitott négycsillagos szállodában a feltöltődés új értelmet nyer. A fiatalos és kreatív környezet már önmagában inspiráló, a kiváló wellness-lehetőségek pedig megkoronázzák a pihenést, hiszen a Zalakarosi Fürdőbe egy fedett és fűtött folyosó vezeti át a vendégeket, közvetlenül a szállodából. A nemzetközi brandhez tartozó zalakarosi Park Inn a Radisson lánc elvárásait követve, sőt, azokat túlszárnyalva a pihenés közbeni élményszerzésre helyezi a hangsúlyt.

A zavartalan pihenésre, játékos kalandokra vagy új impulzusokra vágyók is emlékezetes pihenésre számíthatnak a szállodában.

A hotel közvetlen szomszédságában álló, télen-nyáron megannyi kikapcsolódási lehetőséget nyújtó Zalakarosi Fürdő teszi teljessé a testi-lelki feltöltődést. Az érkezéskor kapott fürdőóra korlátlan belépést biztosít, a szálloda vendégei pedig egy fűtött folyosón, a szobába bekészített köntösben sétálhatnak át az 5000 m² vízfelülettel rendelkező élményfürdőbe. A virgonc csemetéket csúszdákkal és interaktív vízi játékokkal felszerelt gyermekvilág várja, akik pedig inkább relaxálni szeretnének, termál- és gyógyvizes medencék, pezsgőfürdő, panorámás finn szauna, valamint különböző gyógykezelések és masszázsok közül választhatják ki a számukra legideálisabb lehetőségeket. A 2500 méter mélyről feltörő, Európában is egyedülálló összetételű gyógyvíz számos betegség hatásos kezelését elősegíti, és a lelki egyensúly fenntartására is jótékonyan hat.

A téli időszakban nemcsak a beltéri medencékben, hanem akár a kellemes hőmérsékletű kültéri medencében is megmártózhatunk a szabad ég alatt.

A gondtalan pihenés nem lehet teljes kiváló ételek és ízélmények nélkül. A Park Inn by Radisson Zalakaros gasztro-koncepcióját a változatosság, a frissesség és a tudatosság jellemzi. Az étkezések során minőségi alapanyagokból készült fantáziadús ételeket kóstolhatunk, és vacsora közben jó eséllyel összefuthatunk a szálloda sztárséfjével is, aki szeret személyesen meggyőződni a vendégek elégedettségéről. Virág József szívesen ad tippeket a vasárnapi ebéd menüjéhez, és nyugodtan rábízhatjuk magunkat akkor is, ha bármilyen diéta, ételintolerancia vagy allergia miatt extra odafigyelésre van szükségünk az ételek elkészítésekor.

Az étkezések meghatározó pontjai az időtöltésnek, a zalakarosi Park Inn-ben pedig minden alkalommal igazi gasztronómiai élvezetek várnak ránk.

A szobák életvidám atmoszférája gondoskodik róla, hogy a vendégek otthonosan és kényelmesen érezzék magukat. Minőség, stílus és dizájn jellemez minden standard és családi szobát, amelyekben tágas terek, praktikus berendezések teszik még élvezetesebbé az itt-tartózkodást: ingyenes WiFi, a légkondicionáló és a nagyképernyős LED TV is a vendégek kényelméről gondoskodik. Minden szobához tartozik erkély is, a Nespresso kávégépnek köszönhetően a reggeli kávét így a friss levegőn ücsörögve is elfogyaszthatjuk. Ha a kényelmünket még inkább fokoznánk, a luxus masszázsággyal és privát jacuzzival ellátott superior lakosztályban is megszállhatunk, így zavartalanul élvezhetjük a fürdőzés örömeit, mindezt a szobából nyíló kilátásban gyönyörködve. Ezek után nincs más hátra, mint kipróbálni a szállodában elérhető ayurvédikus masszázsokat, melyek organikus alapanyagok felhasználásával űzik el a mindennapi stresszt, és teszik felejthetetlenné wellness-pihenésünket.

A magyarországi Park Inn by Radisson nyújtotta különleges szolgáltatásokat nem csak Zalakaroson élvezhetjük: a sárvári hotel all inclusive pihenéssel és korlátlan fürdőélményekkel csábít, míg a budapesti szálloda stílusos helyszíne lehet bármilyen rendezvénynek.

Promóció