Kézműves remekmű

2019. november 17.
Nemrég ünnepelte fennállásának harmincadik születésnapját az ASUS, a kerek évforduló alkalmából pedig egy különleges modellt is piacra dobtak. A limitált darabszámban érkező ASUS ZenBook Edition 30 nem csak a mindennapi számítógép, hanem stílusos kiegészítőnk is lehet.

Különleges (de tényleg!)

Már a dobozból kivéve látni, hogy igazán különleges darabról van szó, hiszen a laptop mellett minden kiegészítő puha bőr tokban foglal helyet. A csomagban a notebook és a töltő mellett egy exkluzív bőrtok, egy egér és egy egérpad található, melyek biztosan nem jönnek majd szembe az utcán. De a kiegészítőket biztosan hamar félrerakod, amint megpillantod a gyöngyfehér bőr borítással érkező laptopot.

Kézműves remekmű

Az olasz bőrből, kézzel készült borítás gyöngyfehér színben pompázik, amit arannyal párosítottak a tervezők. Ez nem csak a színében arany, hanem valódi 18 karátos rózsa aranyról van szó, amit az évfordulóra tervezett fehér kerámiából készült logó körvonalánál használtak. A dizájn kapcsán fontos megemlíteni, hogy mindössze egy A4-es lapnyi helyet foglal el a táskádban, súlya pedig 1,26kg, így új kedvencedet bárhová magaddal viheted.

Stílusos teljesítmény

A különleges külső mellett manapság már a modern technológia is nagyon fontos, az ASUS pedig az egyik leginnovatívabb vállalat a piacon. A ZenBook Edition 30 kellően erős ahhoz, hogy a szokásos irodai munkák mellett szerkeszd az Instagram képeidet vagy megvágd a családi videókat. Egy átlagos munkanapot könnyen kiszolgál a 10 óra feletti üzemidejével, így  egész nap egy stílusos kiegészítőként is szolgál.

Kellemes extrák

A 30 évnyi innováció nem csak egy légbőlkapott szlogen, hiszen a touchpad helyét átvevő ScreenPad 2.0 remekül példázza ezt. Tulajdonképpen egy hagyományos touchpad és egy okostelefon-szerű rendszer ötvözetéről van szó, mely az alapvető funkciója mellett második kijelzőként vagy a mindennapokat megkönnyítő ASUS funkciók futtatására alkalmas felületként is szolgál. Alkalmazásokat, képeket és videókat helyezhetsz el rajta vagy akár használhatod számológépnek, dokumentumot aláíró felületnek és még sok másnak. A beépített arcfelismerő kamerának köszönhetően a felnyitás után azonnal, biztonságosan beléptet majd a rendszer és egyből használhatod a gépet, ha pedig segítségre lenne szükséged, az Amazon Alexa és a Microsoft Cortana asszisztensek állnak a rendelkezésedre.

Nézd meg, szeress bele és szerezd be!

A ZenBook Edition 30 egy igazi ritkaság, melynek nincs most párja a piacon. Ne feledd, limitált darabszámban érkezett az országba, így ha ezek után még gondolkodnál rajta, akkor látogass el a Marie Claire Fashion Daysre, próbáld ki személyesen és reménykedj, hogy maradt még pár darab készleten.

Promóció