Kézműves remekmű

2019. november 17. |

Nemrég ünnepelte fennállásának harmincadik születésnapját az ASUS, a kerek évforduló alkalmából pedig egy különleges modellt is piacra dobtak. A limitált darabszámban érkező ASUS ZenBook Edition 30 nem csak a mindennapi számítógép, hanem stílusos kiegészítőnk is lehet.

Különleges (de tényleg!)

Már a dobozból kivéve látni, hogy igazán különleges darabról van szó, hiszen a laptop mellett minden kiegészítő puha bőr tokban foglal helyet. A csomagban a notebook és a töltő mellett egy exkluzív bőrtok, egy egér és egy egérpad található, melyek biztosan nem jönnek majd szembe az utcán. De a kiegészítőket biztosan hamar félrerakod, amint megpillantod a gyöngyfehér bőr borítással érkező laptopot.

Kézműves remekmű

Az olasz bőrből, kézzel készült borítás gyöngyfehér színben pompázik, amit arannyal párosítottak a tervezők. Ez nem csak a színében arany, hanem valódi 18 karátos rózsa aranyról van szó, amit az évfordulóra tervezett fehér kerámiából készült logó körvonalánál használtak. A dizájn kapcsán fontos megemlíteni, hogy mindössze egy A4-es lapnyi helyet foglal el a táskádban, súlya pedig 1,26kg, így új kedvencedet bárhová magaddal viheted.

Stílusos teljesítmény

A különleges külső mellett manapság már a modern technológia is nagyon fontos, az ASUS pedig az egyik leginnovatívabb vállalat a piacon. A ZenBook Edition 30 kellően erős ahhoz, hogy a szokásos irodai munkák mellett szerkeszd az Instagram képeidet vagy megvágd a családi videókat. Egy átlagos munkanapot könnyen kiszolgál a 10 óra feletti üzemidejével, így  egész nap egy stílusos kiegészítőként is szolgál.

Kellemes extrák

A 30 évnyi innováció nem csak egy légbőlkapott szlogen, hiszen a touchpad helyét átvevő ScreenPad 2.0 remekül példázza ezt. Tulajdonképpen egy hagyományos touchpad és egy okostelefon-szerű rendszer ötvözetéről van szó, mely az alapvető funkciója mellett második kijelzőként vagy a mindennapokat megkönnyítő ASUS funkciók futtatására alkalmas felületként is szolgál. Alkalmazásokat, képeket és videókat helyezhetsz el rajta vagy akár használhatod számológépnek, dokumentumot aláíró felületnek és még sok másnak. A beépített arcfelismerő kamerának köszönhetően a felnyitás után azonnal, biztonságosan beléptet majd a rendszer és egyből használhatod a gépet, ha pedig segítségre lenne szükséged, az Amazon Alexa és a Microsoft Cortana asszisztensek állnak a rendelkezésedre.

Nézd meg, szeress bele és szerezd be!

A ZenBook Edition 30 egy igazi ritkaság, melynek nincs most párja a piacon. Ne feledd, limitált darabszámban érkezett az országba, így ha ezek után még gondolkodnál rajta, akkor látogass el a Marie Claire Fashion Daysre, próbáld ki személyesen és reménykedj, hogy maradt még pár darab készleten.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz asus

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz