Meseszerű lett Lily-Rose Depp karácsonyi kampánya a Chanellel

2019. október 31.
Az adventi időszak egyre több szépségmárkát tart melegen már így október vége felé is, de a Chanel a legújabb ünnepi parfümkampányával tényleg befűtött a karácsonyi hangulatnak.

Jean-Paul Goude varázslatos világot álmodott és teremtett meg a francia luxusmárka L’EAU 5-ös parfümjének kampányképein. A Chanel-nagykövet Lily-Rose Depp az illat arcaként természetesen feltűnik a képkockákon – nem is akárhogy.

A 2019. november 1-jén elinduló új Chanel kampányban Johnny Depp és Vanessa Paradis modell lányát játékos, és mégis dögös szettben, a ’40-es éveket idéző frizurával és sapkában láthatjuk, hatalmas hópelyhekkel körülvéve egy gigantikus parfümüveg tetején üldögélni. Kezében mégis mi más lenne, mint egy csodaszép, L’EAU 5-ös parfümöt rejtő hógömb.

Jean-Paul Goude már komoly múlttal bír a francia divatháznál, mostani rendezésében pedig szintén szabadjára engedte a fantáziáját. Kifejezetten a filmhez készíttetett egy három méter magas parfümpalackot, így a varázslatos sztorit speciális effektusok nélkül valósíthatta meg. A végeredményt elnézve megérte ilyen nagyban gondolkodni.