Ízelítő a legizgalmasabb karácsonyi szépségtermékekből

2019. november 04.
Épp hogy megnyomtuk a startgombot a szeptemberi hónapban, máris karácsonyi szépségújdonságok sokasága sorakozik bemutatkozásra várva. Az adventi dömping előtt következik egy kis ízelítő a különlegesebb ünnepi szépségtermékek közül.

Verhetetlen rúzs széria

A Lancôme – L’Absolu Rouge limitált ünnepi ajakpaletta (16 900 Ft) olyan induló az adventi kínálatban, amelynél különlegesebbet nehéz lesz idén beszereznünk, legalábbis ha a cél egy rúzsimádó megajándékozása. A luxus külsőt kapó paletta 7 ikonikus árnyalatot sorakoztat fel (csupa fényűző színt párosítva a pirostól a rózsaszínig), 2 csillogó fedőréteggel kiegészülve.

Ragyogó ecsetszett

A MAC Brush with the stars kitnek nem csak a neve impozáns. Olyan patent kis szettet (18 200 Ft) állított össze „személyében” a kreativitásáról ismert sminkmárka, amelynek tagjait legszívesebben a karácsonyfára is felakasztanánk dísznek. A csupa arany-fekete színben pompázó ötdarabos szett alapozáshoz, arcra, szemekhez és szemöldökre is tartalmaz ecseteket. Mindezt pedig egy igazi karácsonyi outfitet viselő alkalmi kistáskában.


Urbanista mesterduó

A letisztult neszesszerben érkező Vichy Slow Âge karácsonyi csomag annak a szerettünknek lehet bombabiztos ajándék, aki amellett, hogy normál vagy száraz bőrű, a városi életmód bőrre gyakorolt negatív hatásaival is küzd. A szett (14 749Ft ) része egy nappali arckrém normál és száraz bőrre (50 ml) valamint egy éjszakai arckrém (50 ml), és tökéletes ajándék olyan nőknek, akik agresszív környezeti hatásoknak (UV-sugárzás, légszennyezés, stressz) vannak kitéve nap mint nap.

Yves Rocher – a bőség zavara

A francia szépségmárka nem aprózta el a karácsonyi szépségmeglepetéseket, egyenesen egy kalendáriumra való gyönyörűséggel toldotta meg az ünnepi kínálatát. Akinek a rengeteg csodát rejtő 16 900 forintos gyűjteménynél egy fokkal szerényebb, de különleges meglepetésre fájna a foga, ajánljuk a Fenyves lelke (2990 Ft) szettet, benne négy téli bőrszépítő termékkel.